2018 Nevruz mesajları! 21 Mart Nevruz resimli kutlama mesajları!

Kültürümüzde önemli bir yeri bulunan ve baharın gelişiyle birlikte kutlanmaya başlanan Nevruz Bayramı ile ilgili mesajlar internet üzerinden rağbet görerek sorgulanmaya başlandı. Biz de siz değerli okuyucularımıza tüm sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en özel ve anlamlı Nevruz mesajlarını hazırladık. İşte; dostluk, kardeşlik, hoşgörülülük olarak da tabir edilen 21 Mart Nevruz Bayramı resimli kutlama mesajları!

2018 Nevruz mesajları! 21 Mart Nevruz resimli kutlama mesajları!
2018 Nevruz mesajları! 21 Mart Nevruz resimli kutlama mesajları!
GİRİŞ 21.03.2018 22:42 GÜNCELLEME 21.03.2018 22:42

21 Mart 2018 tarihi itibariyle kutlanmaya başlanacak Nevruz Bayramı coşkusu hem kendi ülkemizdeki hem de diğer ülkelerdeki vatandaşları yoğun bir şekilde sardı. Başta Anadolu ve Orta Asya olmak üzere pek çok kültürün önemli bir simgesi haline gelen Nevruz Bayramında, kardeşliğin, dostluğun ve hoşgörünün önemi bir kez daha kavranacak. Çeşitli geleneksel etklinlikler eşliğinde kutlanacak Nevruz Bayramında birlik ve beraberlik duygusuyla hareket edilerek baharın gelişi ve yeniden doğuşu kutlanacak. Tüm farklılıkların anlamlı bir bütünü oluşturduğu Nevruz Bayramında siz de eş, dost veya sevdiklerinizle WhatsApp, Sms yahut sosyal medya aracılığıyla Nevruz Bayramı mesajları paylaşıp bu özel günün mutluluğunu ve huzurunu yaşayabilirsiniz. İşte, 21 Mart Nevruz Bayramı resimli kutlama mesajları!

nevruz

 

 

2018 NEVRUZ MESAJLARI! 21 MART NEVRUZ RESİMLİ KUTLAMA MESAJLARI...

-Nevruz, huzur içinde, kardeşçe ve şenliklerle kutlanması gereken, tüm insanlık için sevgi, barış ve kardeşlik gibi değerlerin önemini hatırlatan bir bayramdır.Nevruz Bayramınız Kutlu olsun.

NEVRUA

-Baharla birlikte doğada yaşanan hareketlilik, ortaya çıkan renk şöleni, bir bütünü oluşturan farklılıkların gözler önüne serdiği manzara, doğayla insan bütünleşmesini, çeşitliliklerin toplumsal hayata kattığı zenginliği de temsil etmektedir. Nevruz Bayramınız Kutlu olsun.

NEVRUZ

-Nevruz kış uykusuna yatan doğanın uyanışı, doğanın dirilişi ve baharın müjdeleyicisidir. Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun.

NEVRUZ

-Baharın gelişini simgeleyen, doğanın uyanışını gösteren ve sıcaklığın toprakla buluşmaya başladığına işaret eden Nevruz Bayramınız kutlu olsun.

NEVRUZ

-Nevruz, içerdiği güçlü anlamlarla, yeni bir uyanışa, barışa, dostluğa, birlik ve beraberliğe yapılan bir çağrıdır.Nevruz Bayramınız Kutlu olsun.

NEVRUZ

-Bereketin, beklentilerin, huzurun ve mutluluğun başlangıcı olan Nevruz Bayramınız kutlu olsun.

NEVRUZ

-Doğanın ölü dokusu nevruzla birlikte can bulur. Baharın müjdeleyicisi olan Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun.

NEVRUZ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi