Adnan Koç kimdir, kaç yaşındadır? Ünlü oyuncu uyuşturucudan tutuklandı!

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Behram Paşa rolü ile tanınan ünlü oyuncu Adnan Koç ve üç kardeşi İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Peki, torbacıdan uyuşturucu temin ederken yakalanan ünlü oyuncu Adnan Koç aslen nereli ve kaç yaşındadır? Adnan Koç hangi dizilerde rol aldı?

Adnan Koç kimdir, kaç yaşındadır? Ünlü oyuncu uyuşturucudan tutuklandı!
Adnan Koç kimdir, kaç yaşındadır? Ünlü oyuncu uyuşturucudan tutuklandı!
GİRİŞ 24.03.2018 17:00 GÜNCELLEME 24.03.2018 17:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonda ünlü dizi oyuncusu Adnan Koç'u, üç kardeşini, M.P. adlı bir kişiyi ve Sinan Bozburun adındaki torbayıcı gözaltına aldı. İstanbul Ataşehir'de torbacı ile buluşarak uyuşturucu madde temin edecek olan ünlü oyuncu Adnan Koç, gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Peki, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Behram Paşa rolü ile tanınan ünlü oyuncu Adnan Koç kimdir? Adnan Koç kaç yaşında ve aslen nerelidir? İşte, hayatı merak konusu olan Adnan Koç'un biyografisi...

 

ADNAN KOÇ KİMDİR?

26 Haziran 1981 tarihinde Mardin’de dünyaya gelen Adnan Koç, üniversite mezunudur. Emin Ongan Üsküdar Musiki Derneği’nde müzik eğitimi almıştır.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 9 Eylül Üniversitesi’nin korosunda yer alan almaktadır. Aynı zamanda koronun solistliğini de yapan Adnan Koç, müzik kariyerinden ziyade oyunculuk kariyeri ile tanınır.

TRT – KASDAV işbirliği ile yapılan 2006 Türkiye Geneli TSM Ses Yarışması birincisi olan Adnan Koç, özel bir oyunculuk okulundan eğitim almıştır.

Star TV'de ekrana gelen ve başollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Okan Yalabık gibi isimlerin üstlendiği Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almıştır. Dizide canlandırdığı Behram Paşa rolü ile tanınmıştır.

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Osmanlı’da Derin Devle 2013 Kethüda Mehmet Paşa

Muhteşem Yüzyıl 2011 – 2014 Behram Paşa

Sarı Sarı Liralar 2009 Saruhan

Yürek Yarası 2008 Aziz

Hürmüz Gelin 2007

YORUMLAR 1
  • Ömer K 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şaşırmadım..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı