Çukur'un Elvis'i Saygın Soysal kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Show TV ekranlarının yüksek reyting oranlarıyla zirvedeki tahtını koruyan Çukur dizisine sürpriz bir ismin transferi gerçekleşti. Çukur'da gücünü kaybeden Beyefendi'yle arasında bağ bulunan Elvis adında yeni bir karakter dahil oluyor. Peki, Elvis rolüne hayat verecek Saygın Soysal kimdir? İşte, Saygın Soysal'ın detaylı biyografisi...

Çukur'un Elvis'i Saygın Soysal kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Çukur'un Elvis'i Saygın Soysal kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 27.03.2018 09:34 GÜNCELLEME 27.03.2018 09:34

Show TV ekranlarının damga vuran ve çok konuşulan sahneleriyle ön plana çıkan iddialı yapıtı Çukur dizisinin profesyonel oyuncu kadrosuna Saygın Soysal gibi sürpriz bir ismin transferi gerçekleşti. Saygın Soysal, milyonları ekrana kilitleyen Çukur dizisinde Elvis karakterini canlandırmaya hazırlanıyor. Öte yandan Saygın Soysal, hayat verdiği Elvis karakterinin dizide var olan tüm dengeleri yeniden alt üst edecek role sahip olacak. Peki, Çukur dizisine taze kan getirerek yepyeni bir soluk getirecek olan isim Saygın Soysal kimdir? Hatırla Sevgili, Muhteşem Yüzyıl ve Kara Para Aşk gibi güçlü projelerde kendini gösteren Saygın Soysal aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Elvis karakteriyle büyük bir çıkış yakalayacak Saygın Soysal’ın detaylı biyografisi…

çukur

 

 

SAYGIN SOYSAL KİMDİR?

Saygın Soysal, 21 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi.

İki yaşındayken Bursa’ya ikamet ettiler. İlkokul eğitimi bitince de Trabzon iline yerleştiler.

Lise eğitimini de Trabzon’da tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünde tamamlayarak mezun oldu.

saygın soysal

Tarihler 2005’i gösterdiğinde ise "Kırık Kanatlar" adlı dizide Çavuş Yunus karakterine hayat verdi. Bu dizide, Cansel Elçin, Mehmet Ali Nuroğlu, Özge Özberk, Begüm Birgören, Şemsi İnkaya, Türkü Hazer, Sermiyan Midyat gibi usta oyuncularla başrolleri paylaştı.

2006 yılına gelindiğinde baş rollerini Cansel Elçin, Beren Saat, Okan Yalabık'ın üstlendiği "Hatırla Sevgili" adlı dizinin oyuncu kadrosunda bulunmuştur.

çukur

2013 yılında ise büyük ses getiren proje "Muhteşem Yüzyıl" adlı dizide Mercan ağa karakteriyle karşımıza çıktı. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay'ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin'in yaptığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol aldı. 

Son olarak 2014 yılında, "Kara Para Aşk" adlı dizede Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erkan Can, Aytaç Arman, Nebahat Çehre gibi güçlü oyuncularla birlikte rol aldı.

çukur

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?