Alper Erozer kimdir? Kaç yaşındadır?

YouTube kanalından paylaşmış olduğu "I Think You Love Me" şarkısı ile milyonların dikkatini çekmeyi başaran Alper Erözer, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Küçük yaşına rağmen büyük bir hayran kitlesine sahip olan Erözer, Suat Aydoğan imzası ile 9 şarkılık ilk albümünü piyasaya sundu. Peki Alper Erözer kimdir?

Alper Erozer kimdir? Kaç yaşındadır?
Alper Erozer kimdir? Kaç yaşındadır?
GİRİŞ 30.04.2018 13:13 GÜNCELLEME 30.04.2018 13:19
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Küçük yaşına rağmen edindiği büyük başarılar sonucunda adından sıkça bahsettiren Alper Erözer, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. YouTube kanalı üzerinden paylaştığı "I Think You Love Me" şarkısı ile milyonların beğenisini kazanan Erözer, aranjör ve besteci Suat Aydoğan tarafından keşfeldilerek 9 şarkılık ‘’Hey World World’’ adlı albümünü piyasaya sundu. Peki Alper Erözer kimdir?

alper erözer

 

 

ALPER ERÖZER KİMDİR?

Alper Serge Erözer, 2004 yılında dünyaya gelmiştir. Henüz 13 yaşında olan Erözer, 2016 yılında Ülker Mutluluk Reklamı ve Sur Yapı İnşaat reklamlarında oynayarak televizyon dünyasına ilk adımı atmıştır. Çeşitli reklam filmlerinde rol almasının ardından Fox Tv ekranlarında yayınlanan Komşular adlı dizi de rol almıştır. 

alper erözer

Alper Erözer, YouTube kanalından sözlerini kendisinin yazdığı ‘’I Think You Love Me Now’’ adlı şarkı ile milyonların beğenisini kazanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ardından aranjör ve besteci Suat Aydoğan'ın keşfettiği 13 yaşındaki Alper Erözer, ‘’Hey World World’’ adlı albümünü piyasaya sundu. 

alper erözer

Suat Aydoğan’ın imzası ile 6 İngilizce, 2 Türkçe ve 1 Türkçe Club Mix olmak üzere toplam 9 şarkılık ilk albümü olan 'Hey World World'ü seslendiren Alper Erözer, albümde bulunan İngilizce şarkılarının sözlerini ise babası Cenk Erözer ile birlikte yazdı. Albümün ilk çıkış şarkısı olan "Enerji" için video klibini çekene Alper Erözer'in çok büyük bir hayran kitlesi mevcut.

YORUMLAR 91
  • diloşcuk 4 ay önce Şikayet Et
    Bu mu ödül aldı şimdi? Robot sesiyle hem de? Robotun sesi bile bundan iyi
    Cevapla
  • minik icardi 3 ay önce Şikayet Et
    Alperin küfürbaz şarkısı çok güzel ama bir dinlesen anlarsın
    Cevapla
  • Eda 2 yıl önce Şikayet Et
    Selam nasılsın alper iyi misin E yeni kılibin bitmesine nekadar var Yani tüm şarkıların güzel oldu gibi Yeni çıkan klibinde çok güzel dir eminim Hem siz dahada güzel olsun diye elinizdengelenini Yapıyorsunuz
    Cevapla
  • diloşeyfc 4 ay önce Şikayet Et
    Hiç number one ödüllerini izledinmi? Kafasını kopara kopara şarkı soylemesini beğendin mi? Neden bu velet ödül aldı? Yükselen yıldızı mi bu? Ben dinledim kulağım kanadı. Merve Özbey konserini açtım tvden kurtulup rahatlamak için.
    Cevapla
  • elifcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
  • X Cihan 3 ay önce Şikayet Et
    Yorulmak Yok Kırılmak Yok Darılmak Yok Robot sesi bile bundan iyi
    Cevapla
  • 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yasda ...
    Cevapla
  • yükselen yıldız 4 ay önce Şikayet Et
    Ödülü mu alınır? Ona bu ödülü veren number one'yi kınıyorum. Sese bak tipe ve hareketlere bak aynı Justin. Onun hayranı velet aynı ikizi gibi.
    Cevapla
  • dilan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu yaşta bu başarı için tebrik ederim alper erözer
    Cevapla
  • diloşcuk 4 ay önce Şikayet Et
    Sen dilan polat mısın bana söylesene?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!