Mehmed Bir Cihan Fatihi nefes kesen 4. yeni bölüm fragmanı! Son bölüm...

Son bölümüyle izleyici kitlesine adrenalin seviyesini yükselten dakikalar yaşatan Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mehmed Bir Cihan Fatihi son bölümde, Fatih Sultan Mehmed Konstantiniyye fetih çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü. İşte, Mehmed Bir Cihan Fatihi nefes kesen 4. yeni bölüm fragmanı!

Mehmed Bir Cihan Fatihi nefes kesen 4. yeni bölüm fragmanı! Son bölüm...
Mehmed Bir Cihan Fatihi nefes kesen 4. yeni bölüm fragmanı! Son bölüm...
GİRİŞ 04.04.2018 17:02 GÜNCELLEME 04.04.2018 17:02

Yeni bölüm fragmanın sorgusunun en çok merak edilen ve sorgulanan listesine adını yazdırdığı Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. son bölümüyle 3 Nisan Pazartesi akşamı izleycisini ağırladı. Mehmed Bir Cihan Fatihi, Fatih Sultan Mehmed'in Konstantiniyye'yi fethetme hedefine ulaşabilmek adına azim ve kararlılıkla mücadelesini sürdürmeye koyulduğu son bölümün yayınlanmasının hemen arkasından bir sonraki hafta ekranlara taşınacak yeni bölüme dair ipuçlarını yansıtacak yeni bölüm fragmanı sabırsızlık içerisinde bekleniyor. Kanal D ekranlarının kısa bir zaman içerisinde büyük sükse yakalayan projesi Mehmed Bir Cihan Fatihi son bölümde, Fatih Sultan Mehmed, Konstantiniyye'yi fethetmek konusunda geçmişteki başarısız girişimlerine ve kendisine bu noktada söylenen yıldırıcı sözlere aldırmayarak mücadelesini sağlam bir umut ve inançla son sürat ortaya koydu. Öte yandan Konstantinos'un yeni bir haçlı birliği oluşturabilmek için planlar düzenlediği son bölümün ardından nefes kesen Mehmed Bir Cihan Fatihi yeni bölüm fragmanı da izleyicisinin karşısına geçti. İşte, Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. yeni bölüm fragmanı...

İŞTE, MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

 

 

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in ve yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, senaryosunda ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun kaleme aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 4. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kenan İmirzalıoğlu'nun yanı sıra Gürkan Uygun, Büşra Develi, Hazal Filiz Küçükköse, Funda Eryiğit, Sedef Avcı, Ertan Saban, İsmail Demirci, Atsız Karaduman, Burak Tamdoğan, Meral Çetinkaya, Altan Erkekli, İdil Fırat, Toprak Sağlam, Kaan Çakır, Serdar Orçin, Yavuz Sepetçi, Leyla Tanlar, Mert Yazıcıoğlu ve Çetin Tekindor gibi usta oyuncu kadrosunun yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Yeni bölümüyle 10 Nisan Salı günü saat 20:00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

MEHEMED

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mehmed, Konstantiniyye için gizli plan yapıyor; Çandarlı Halil Paşa, Bizans İmparatorluğu ile anlaşma yapmak istiyor!

Mehmed, tahta çıktıktan sonra hayalini kurduğu Konstantiniyye için harekete geçmeye hazırlanır. Bu uğurda Zağanos Paşa, Şahabettin Paşa, Mimar Muslihuddin ve akıl hocası Akşemsettin’in yardımıyla Osmanlı sarayının gizli duvarları arkasında Konstantiniyye için planlarını hazırlar. Veziriazam Çandarlı Halil Paşa ve İshak Paşa’dan bu planlarını saklayan Mehmed, yıllar önce yaptığı hataları tekrarlamamakta kararlıdır.

Mehmed, Konstantiniyye planlarını hazırlarken o toprakları en iyi bilenlerde Mega Dük Notaras’ın kızı Eleni’nin de yardımına ihtiyaç duyar. İyi bir mimar olmak isteyen Eleni, Mehmed’e duyduğu güvenle ona yardımcı olur.

Çandarlı Halil Paşa ve İshak Paşa, başlarına gelebilecek tehlikenin farkındadırlar. Mehmed’in yıllar sonra tekrar tahta çıkmasının, kendilerinden intikam almak için karşılarına çıkacağını düşünen Çandarlı Halil Paşa ve İshak Paşa, kendi planlarını devreye sokmaya çalışırlar. Çandarlı Halil Paşa’nın oğlu Çandarlı Süleyman, babasının davasının peşine düşer. Melike Hatun’un ilgisi Çandarlı Ailesi’ni rahatsız etmektedir. Melike ise Mehmed’in yanından ayırmadığı Eleni ile yüzleşmenin derdindedir. Mehmed’in herkesten sakladığı Eleni ile Mehmed’in arasında yaşananları merak eden Melike, amacı uğruna her şeyi yapmaya hazırdır.

Bizans İmparatoru Konstantinos ise Çandarlı Halil Paşa ile işbirliği yapmak ister. Mara Hatun ile evlenmek istediğini beyan eden Konstantinos, Haçlı Birliği için de harekete geçer. Mehmed’in, Konstantiniyye hayaline vakıf olan Konstantinos, karşı hamle yapabilmek için hazırlanmaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu