YouTube saldırganı Nasim Aghdam kimdir? Kaç yaşındadır?

Sosyal medya platformu olan YouTube kanalından yayınladığı videolara engel gelmesi sebebi ile ABD'de bulunan YouTube merkezine silahlı saldırı düzenleyerek 3 kişinin yaralanmasına sebep olan ardından da intihar eden İran asıllı Nasim Aghdam, gündemin en çok merak edilen konusu oldu. Nasim Aghdam kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

YouTube saldırganı Nasim Aghdam kimdir? Kaç yaşındadır?
YouTube saldırganı Nasim Aghdam kimdir? Kaç yaşındadır?
GİRİŞ 05.04.2018 09:14 GÜNCELLEME 05.04.2018 09:14

YouTube kanalından hayvan hakları, veganlık, spor ve Pers kültürü ile ilgili video paylaşımlarında bulunan Nasim Aghdam, paylaşımlarına YouTube üzerinden engel geldiğini, 300k görüntülenen videosundan 0.1$ kazanç sağladığını, jimnastik videolarının +18 olarak filtrelendiğini öne sürerek Amerika'da bulunan YouTube genel merkezine silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 3 kişinin yaralanmasına sebep olan 39 yaşındaki Nasim Aghdam saldırının ardından intihar etti.Peki Nasim Aghdam kimdir?

nasim aghdam

 

 

NASİM AGHDAM KİMDİR?

Güney Kaliforniya'dan Nasim Aghdam 39 yaşında kadın Yotuber'dır. Aslen Azerbaycan asıllı İran vatandaşıdır. Farsça, Türkçe, İngilizce Youtube kanalları olan Aghdam YouTube'un "ayrımcılık" yaptığı ve videolarını filtrelediği gerekçesiyle 3 Nisan 2018 tarihinde Youtube'un ana merkezinde yaşanan silahlı saldırının failidir. 

3 kişinin yaralanmasına sebep olan Nasim Aghdam, gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonucundan intihar ederek kendi yaşamına son vermiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı