Rüyada bacak kesilmesi ne anlama gelir? İyiye mi yorumlanır kötüye mi yorumlanır?

Rüyada bacak kesilmesi farklı şekillerde yorumlanarak hayra ve şerre de delalet eden bir rüyadır. Rüyada bacak kesilmesi gören kişi zorluklar neticesinde maddi, manevi kazanç elde eder. Peki, rüyada bacak kesilmesi ne anlama gelir? Rüyada bacak kesildiğini görmek nasıl yorumlanır? İşte, rüyada bacak kesilmesinin ayrıntılı tabiri...

Rüyada bacak kesilmesi ne anlama gelir? İyiye mi yorumlanır kötüye mi yorumlanır?
Rüyada bacak kesilmesi ne anlama gelir? İyiye mi yorumlanır kötüye mi yorumlanır?
GİRİŞ 07.04.2018 10:01 GÜNCELLEME 07.04.2018 10:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rüyada bacak kesilmesinin yorumu genellikle zorluklar neticesinde elde edilen hayırlı, bereketli, temiz mal elde etmek olmuştur. Rüyasında bacağının kesildiğini gören kişi sağlıklı bir hayat yaşar. Maddi sıkıntıda ise gelecek günlerde onu refaha taşıyacak rızka erişecek, şöhret sahibi olacaktır. Öte yandan rüyada bacak kesilmesi yakından gelecek kötülüğe de delalet eder. Rüya sahibi hiç beklemediği birinden zarar görebilir, güven duygusu zedelenebilir. Peki, farklı durumlarda farklı şekilde tabir edilen rüyalardan olan rüyada bacak kesilmesi ne anlama gelir? Rüyada bacak kesilmesi nasıl tabir edilir? İşte, rüyada bacak kesilmesinin ayrıntılı tabiri ve psikolojik yorumu...

Rüyada bacak kesilmesi; rüya sahibini eğer evli ise yakın zaman içerisinde ailede oluşacak olan tartışmamalara, tartışmalar harici kişilerin bir birlerine karşı oluşacak olan nefretler olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi genç ise, aile içerisinde fikir uyuşmazlığı olacağına, kişilerin farklı düşünerek, aile içerisinde olan bireyler ile küs kalacağı günleri olacağına delalettir. Kendi işletmesine sahip ise ticari olarak çok sıkışık günler geçireceği şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyada bacak ağrısı çekmek, Bir kimsenin 'Rüyada bacak ağrısı çektiğini, görmesi veya rüyada baldır kasılması halinde, bacaklarında ve baldır bölgesin'de ağrı hissetmesi, borçlanmaya ve borçlarını ödemekte sıkıntı yaşamaya ve borçlarından kurtulmak için üzüntü çekmeye delalet eder.

Rüyada bacağının olmadığını görmek, Yaşanacak büyük bir kayba işaret eden rüya, genellikle iş konularında başa gelecek kötü olaylar nedeniyle gelirin tamamen kesilme durumuna geleceği, iş yeri olanların kepenk indireceği, çalışanların ise haksız yere işinden atılacağı şeklinde yorumlanır. Bacağının olmadığını gören kişiler mutsuz ve huzursuz bir hayata sahip oldukları gibi, yakın çevresinin desteğini de kaybettiklerinden büyük bir yalnızlık duygusuyla yaşamak zorunda kalırlar.

Rüyada bacak yarası görmek, Rüyada bacak yarası görmek; kişinin uzun süre uğraştığı emek verdiği bir işte başarıya ulaşmasına, yapmış olduğu bu başarı sayesinde kısa süreli eğlence amaçlı seyahatlere çıkmasına ailesiyle olan kırgınlıklarının son bulmasına, sıkıntılarının sonunda kazandığı toplu mala, sıkıntıyla hak ettiği daha sağlıklı bir hayata, maddi külfeti bulunan kişiden kurtulmaya, umudunu kestikten sonra elde ettiği refaha delalet eder

Rüyada bacağının şiştiğini görmek; borç, ıstırap borç ödeyememe ile yorumlanır. Rüyada bacak şişmesi görmek genelde borçlarının artmasına ve borçlarından kurtulamamaya tabir edilir yorumlanır. 

Rüyada bacak bacak üstüne atmak; Dine uygun olmayan davranışlara, saygısızlık yapacağınıza, İslam ve din hususunda çok daha dikkatli olmanız gerektiği ile tabir edilir yorumlanır. İyi niyetli, Salih bir kimsenin dine saygısızlığı olmayan kişinin, rüyada bacak bacak üstüne atması saygısızlık, dine uygun olmayan şeyler ile nitelendirilmez. Rüyada bacaklarını yana katlayıp oturduğunu görmek, iyidir mütevazi davranışlarıyla insanlarının ilgisini çekmeye sevilmeye, haya etmeye işaret ettiği gibi bazende korkuya ve belaya işarettir.

Rüyada bacak kesilmesinin psikolojik yorumu nedir? 

Rüyada bacak kesilmesi gören kişi, hayattan beklentileri olan ve büyük kaygı taşıyan kişiler olarak tasvir edilir. Arzu ve kaygı arasında sıkışıp kalan kişiler aynı zamanda yoğun şekilde kaybetme korkusu yaşarlar. Öte taraftan rüyayı gören kişinin hayattan istediği çok olduğuna, isteklerini almak için çok çalışacağına, kaybetmekten korktuğuna ve kayıplarının önüne geçmek amacı ile aşırı hassas davranarak zaman içerisinde fazla duygusallaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Bu durumda yapılması gereken bu hırslı istek hali ile kaygıdan gelen korkulu halin dengelenmesidir. Zaafların kontrol altına alınması arzuların aklı selim ile rayına oturtulmasının ön koşuludur. 

YORUMLAR 1
  • Eyüp 5 yıl önce Şikayet Et
    Beni rüyamda tahta bir direğe bağladılar sonra bacak bileğime baltayı vurup ikisinide kestiler tam el bileklerimi kesiceklerdi uyandım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...