Kaya Çilingiroğlu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok seviyorum, eski dostum!

TRT'de spor yorumcusu olarak görevini icra eden Kaya Çilingiroğlu, Posta gazetesine verdiği röportajda Cumrhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Türk yüzme milli takım kaptanı ve sporcu olan Kaya Çilingiroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini ve eski dostu olduğunu ifade etti.

Kaya Çilingiroğlu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok seviyorum, eski dostum!
Kaya Çilingiroğlu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok seviyorum, eski dostum!
GİRİŞ 10.04.2018 08:52 GÜNCELLEME 17.04.2018 12:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT ekranlarında spor yorumculuğu mesleğini yerine getiren Kaya Çilingiroğlu, Posta gazetesinde Alev Gürsoy Cimin'e verdiği röportaj doğrultusunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik övgü dolu sözlerde bulundu. 

Türk yüzme milli takım kaptanı ve sporcu olan Kaya Çilingiroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski dostu olduğunu ve aynı zamanda çok sevdiğinin özellikle altını çizerek, 1970'li yılların sonundan beri tanıdığını vurguladı.

Öte yandan ülkenin siyasi gündemine ilişkin soruları da yanıtlayan Çilingiroğlu; ülkemizde hiçbir şekilde baskı olmadığını, herkesin özgür bir şekilde hareket edebildiğini ve hatta sözünü ettikleri baskının da nerede olduğuna bir türlü anlam veremediğini belirtti. Öte yandan TRT'de spor yorumculuğu görevini icra eden Kaya Çilingiroğlu, ülkemizde kazandığımız paralar için asla kötü denilemeyeceğini ve yaptığı meslekten Türkiye şartlarına göre ciddi rakamlar kazandığını ifade etti. 

ÜLKEMİZDE ALDIĞIMIZ PARALARA KÖTÜ DİYEMEYİZ…

 

Posta gazetesinde Alev Gürsoy Cimin’in röportaj gerçekleştirdiği ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, TRT ekranlarında yaptığı spor yorumculuğu görevinden ne kadar kazandığına dair şu ifadelere yer verdi:

"Asgari ücretin 1.600 lira olduğu bir ülkede aldığımız paralara kötü diyemeyiz. Türkiye şartlarına göre ciddi rakamlar ama telaffuz edildiği kadar da değil. TRT öyle büyük paralar ödeyen bir kurum değil. Sosyal medya abartıyor.

ÜLKEMİZDE BASKI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM…

Ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, "Ben baskı olduğunu düşünmüyorum. Güney’de isteyen rahat rahat bikinisini de giyiyor, içkisini de içiyor. O baskı nerede hissediliyor anlamıyorum. Bazı insanların siyasi söylemleri oluyor. Onlar rahatsız ediyor olabilir" şeklinde ifadelere yer verdi.

kaya

YORUMLAR 2
  • fetöcüOlmayanBiri 5 yıl önce Şikayet Et
    Ta refah partisi zamaninda rahmetli Erbakan'dan da övgüyle söz ederdi. Hayat tarzi bilmem nesi hiç uyuşmadığı halde yiğidin hakkını veren birisi. Bizim hem üzümü yiyip hem bağcıyı dövenlere alıştırılmamız sonucu böyle konuşanlar tuhaf karşılanıyor. Nankör olmayan birisi demek ki. Yapilan icraatleri hepimiz görüyoruz.
    Cevapla
  • Halk.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Gelsin paralar..15 temmuzda nerdeydin..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...