Rüyada baş dönmesi görmek nasıl yorumlanır? Ne anlama gelir?

Rüyada baş dönmesi görmek; zarara uğramak veya kötülükle karşılaşmak olarak tabir edilir. Hayırlı olmayan birtakım gelişmelere rivayet edilen rüyada baş dönmesi görmek nasıl yorumlanır? Rüya sahibinin çevresindeki yahut yakını olan herhangi biri tarafından zor durumda bırakılacağına işaret eden rüyada baş dönmesi ne anlama gelir?

Rüyada baş dönmesi görmek nasıl yorumlanır? Ne anlama gelir?
Rüyada baş dönmesi görmek nasıl yorumlanır? Ne anlama gelir?
GİRİŞ 10.04.2018 14:38 GÜNCELLEME 10.04.2018 14:40

Rüyada baş dönmesi görmek; rüya tabircileri tarafından ağırlıklı olarak hayırlı olmayan gelişmelerin habercisi olarak yorumlanmaktadır. Rüyada baş dönmesinin tabirini ayrıntılı şekilde ele alacak olursak; rüya sahibinin hayatında birtakım kötü, olumsuz ve hayırlı olmayan olaylara yüzleşeceği, bu nedenden ötürü de kendisini olabilecek her türlü şeye karşı hazırlaması ve dikkatli olmasına, tedbiri elden bırakmamasına yönelik uyarı niteliği taşımaktadır. Rüyada baş dönmesi gören herhangi bir kimse gerçek hayatında çevresindeki ya da yakını olarak gördüğü herhangi biri tarafından kötülüğe yahut zarara uğrayacağının göstergesi olarak tabir edilmektedir.

Bununla birlikte rüyada baş dönmesi gören rüya sahibinin karşı taraftan beklenmedik şekilde gerek psikolojik gerekse karşılaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Bu yüzden rüyada baş dönmesi gören rüya sahibi, bunun gibi zorluklar ve kötülüklerle boğuşacağından uzun bir zaman boyunca sıkıntı ve stres altında kalacaklarına delalet etmektedir.

baş dönmesi

Öte yandan, rüyada baş dönmesi gören bir kimsenin hem evlilik hayatında hem de iş hayatında büyük problemler yaşayacağına işaret etmektedir. Evlilik hayatında, mutluluk ve huzurun sekteye uğrayacağı; iş hayatında ise işlerin durma ya da iflas etme noktasına gelecek raddede sıkıntıya düşeceği şeklinde tabir edilmektedir. Bu nedenle rüyada baş dönmesi görmek, rüya sahibinin atacağı tüm adımlarda gerekli özeni ve hassasiyeti göstermesi, karşısına gelebilecek her türlü kötülüğe ve olumsuzluğa karşı da hazırlıklı olması gerektiğine dair uyarı mesajı taşımaktadır. 

Rüyada bayılmak ise, rüyada baş dönmesi görmekle hemen hemen aynı anlamları içerisinde barındırmaktadır. Rüyada bayıldığını gören rüya sahibinin kötü bir haber veya olayla yüzleşeceklerini simgelemektedir. Rüyada bayılmak, rüyayı gören kişinin yanlış hamlelerde bulunması sebebiyle sorunların içerisinde uzun bir süre boğulacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin başına gelecek büyük bir kaza neticesinde, bundan sonra adımlarını atarken pek çok kez düşünmesi, bu konuda ince eleyip sık dokuması gerekmektedir.

baş dönmesi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak