Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman final yapacak? İşte, o tarih...

Yayın hayatına başladığı günden beri reytinglerde hedefledikleri başarıyı yakalayamayan Mehmed Bir Cihan Fatihi için final yapacağı iddiası ortaya atıldı. Büyük prodüksiyonlu, yüksek maliyetli dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman final yapıyor? Ekran macerasını noktalamayı planladığı öne sürüldüğü dizinin kesin final tarihi belli mi?

GİRİŞ 01.05.2018 09:56 GÜNCELLEME 01.05.2018 09:56
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında yüksek meblağlar harcanan dev prodüksiyonlu dönem dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin yayın hayatının sonlandırılacağı iddiası ortaya atıldı. Bu doğrultuda, yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren reyting oranlarında arzu edilen başarı elde edilemediği gibi reytinglerde giderek düşüş yaşayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final yapacağı konusunun kesinlik kazanıp kazanmadığı merak ediliyor. Peki, aksiliklerin bir türlü peşini bırakmadığı ve uğrunda büyük emekler sarf edilen iddialı proje Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman final yapıyor? Ekran macerasını noktalamayı planladığı öne sürüldüğü Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin kesin final tarihi belli oldu mu?

mehmed bir cihan fatihi

 

Senaristi, pek çok oyuncusu ve hatta yönetmeni değişen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi Kanal D ekranlarında izleyicisini ağırlayan ilk bölümden beri reyting oranlarında hedefledikleri başarıyı yakalayamadı. Baş rollerini Çetin Tekindor ve Kenan İmizalıoğlu gibi usta oyuncuların üstlendiği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi yaşadıkları hüsranın ardından çok kısa bir süre içerisinde yükselişe geçmeyi beklerken, giderek izlenme oranlarında düşüş yaşanmaya başlandı.

mehmed bir cihan fatihi

2018 yılına damga vurması beklenen ve yurt dışı satışlarının da hayal kırıklığıyla sonuçlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 6. bölümde ekranlara veda edeceği iddiası ortaya atıldı. Ancak dizinin yapımcısı tarafından final yapacağına yönelik resmi bir açıklama gerçekleştirildi. Güçlü hikayesi ve profesyonel oyuncu kadrosuyla izleyici kitlesiyle buluşan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 1 Mayıs Salı günü final yapacak.

mehmed bir cihan fatihi

YORUMLAR 75
  • Derya 5 yıl önce Şikayet Et
    yatak odasında geçmeyen bir dizi... ceddimizi ilk kez seyredebiliyoruz desem yalan söylemiş olmam herhalde tabi kanına dokunan hainlerin işine gelmez bu dizi acil devamını istiyoruz. TRT1 e geçmeli ki devlet desteklemeli yoksa mümkün değil izleyemeyiz yani yayınlattırmaz bu misyonerler...
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi bence günü ve kanalı değişmeli
    Cevapla
  • ABDULHAMİD 5 yıl önce Şikayet Et
    çok yapmacık bir filim olmuş
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk'ün tarihini anlatan bir dizinin milletin değerlerine aykırı yayın politikası izleyen bir kanalda yayınlanması büyük bir talihsizliktir. İtibarı millet tarafında kabul görmeyen böyle kanallarda izleyici TRT deki Diriliş dizisine verdiği önemi göstermez, ciddi bulmaz
    Cevapla
  • faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    Kalitesi düşük bir dizi. karakterler itici. Bu işlerde samimiyet, tarihe ve kişilere saygı gerekir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar