Çukur'un Vartolu'su Erkan Koçak Köstendil hangi yeni rolde oynayacak?

Televizyon dünyasını kasıp kavuran Çukur dizisinde Vartolu karakteriyle milyonların takdirini ve beğenisi kazanan Erkan Koçak Köstendil yepyeni bir projeyle geliyor. Peki, imza karakter olarak akıllara kazınan efsane oyuncu Erkan Koçak Köstendil hangi yeni projeyle izleyicilerin karşısına geçecek? İşte, tüm detaylar...

Çukur'un Vartolu'su Erkan Koçak Köstendil hangi yeni rolde oynayacak?
Çukur'un Vartolu'su Erkan Koçak Köstendil hangi yeni rolde oynayacak?
GİRİŞ 27.04.2018 12:05 GÜNCELLEME 27.04.2018 12:05

Show TV ekranlarında her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estiren Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu Saadettin karakteriyle büyük yankı uyandıran Erkan Koçak Köstendil bu kez yepyeni bir projeyle izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor. Peki, üstün performans sergilediği Çukur dizisinde izleyici kitlesinin gönüllerinde taht kurmayı başaran Erkan Koçak Köstendil, nam-ı diğer Vartolu Saadettin hangi yeni projeyle geliyor? İşte, Muhteşem Yüzyıl:Kösem ve Ulan İstanbul gibi iddialı projelerle kamera karşısına geçerek büyük sükse yakalayan Erkan Koçak Köstendil'in sabırsızlık içerisinde beklenen yeni projesi hakkında ayrıntılı bilgiler...

ÇUKUR'UN VARTOLU'SU ERKAN KOÇAK KÖSTENDİL HANGİ YENİ PROJEYLE GELİYOR?

 

Kanal D ekranlarında bir döneme damgasını vuran Ulan İstanbul adlı dizide geniş bir kesim tarafından ilgi duyulan ve yakından takip edilen Erkan Koçak Köstendil, şimdilerde Çukur dizisinde ününe ün kazandırmaya tüm devam ediyor. Performansını ve başarısını en iyi şekilde ortaya koyan profesyonel oyuncu Erkan Koçak Köstendil, tiyatro oyunu projesiyle seyircilerini karşılayacak. 12 Numaralı Adam olarak isimlendirilen tiyatro oyununu adından sıkça söz ettiren ve popülaritesini hızlı bir şekilde yükselten Erkan Koçak Köstendil'in kendisi yazıp yönetmektedir.

Öte yandan finale giden bir maçın ve bir yedek kalecinin son şansının konu olarak işlendiği 12 Numaralı Adam adlı tiyatro oyunu Amsterdam, Zürich, Mannheim ve Berlin gibi Avrupa ülkelerinde gösterime girecek. Aile olmak, hayata tutunmak, çizgilerin dışına çıkmak, yalnız kalmak, yalnız kalmak temalarının yer aldığı 12 Numaralı Adam tiyatro oyunu için gurbetçiler tarafından geri sayıma başlanarak heyecanlı bekleyiş içerisine girildi.

erkan koçak

İşte, 12 Numaralı Adam tiyatro oyununun gösterime gireceği yerler ve tarihler:

12 Numaralı Adam tiyatro oyunu; 28 Nisan’da Amsterdam Podium Mozaiek salonu, 12 Mayıs’ta Zürich If Performance Hall’da, 13 Mayıs’ta Mannheim Capitolde ve 10 Haziran’da Berlin Tiyatrom salonunda gösterime girecek.

erkan koçak

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı