Türkan Şoray acilen hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Türk sinemasında ''Sultan'' lakabıyla hitap edilen profesyonel oyuncu Türkan Şoray, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle acilen hastaneye kaldırıldı. Geçirdiği bağırsak enfeksiyonu sonucunda hastanede tedavi altına alınan Türkan Şoray'ın sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. İşte, Türkan Şoray'ın son dakika sağlık durumu!

Türkan Şoray acilen hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?
Türkan Şoray acilen hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?
GİRİŞ 20.04.2018 14:28 GÜNCELLEME 20.04.2018 14:29

Türk sinemasında bir döneme adını altın harflerle yazdırmış efsane oyuncu Türkan Şoray'dan sevenlerini hüsrana uğratacak bir haber geldi. Hafızalarda derin iz bırakan projelere imza atan Türkan Şoray'ın yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle apar topar Fulya Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldığının bilgisine ulaşıldı. Usta oyuncu Türkan Şoray'ın bağırsak enfeksiyonu geçirmesi nedeniyle hastanede tedavi altına alındığı belirlendi. Tüm bu acı gelişmelerin hemen arkasından sevenleri tarafından Türkan Şoray'ın sağlık durumu hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak üzere araştırmalara başlandı. İşte, oyunculuk kimliğinin yanı sıra senaristlik ve yönetmenlik gibi görevler de üstlenen efsane isim Türkan Şoray'ın son dakika sağlık durumu...

TÜRKAN ŞORAY'IN SAĞLIK DURUMU NASIL? TÜRKAN ŞORAY NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?

Yer aldığı her projeyle akıllara kazınan Türk sinemasının önemli kadın oyuncuları arasındaki ilk sıralarda yerini alan Türkan Şoray'a bağırsak enfeksiyonu teşhisi konulması sonucunda hastanede tedavi altına alındı. Türkan Şoray'ın geçirdiği bağırsak enfeksiyonu nedeniyle hastanede 5 gündür hastanede gözlem altında tutulduğu belirtildi. Öte yandan yaşadığı sağlık sorunu yüzünden bir süredir yemek yemekte güçlük çeken Türkan Şoray'ın 2 kilo verdiğinin bilgisine ulaşıldı.

türkan şoray

GEÇEN YIL DA CUSHING SENDROMUNDAN AMELİYAT OLMUŞTU...

Türkan Şoray, geçen yıl da Cushing Sendorumu nedeniyle ameliyat olmuş ve bu gerçekleşen ameliyat sonrasında da 12 kilo vermişti. Hatta konuya ilişkin Türkan Şoray, fazla kilolarının nedeni olarak Cushing Sendromu olduğunu duyurmuştu. Cushing Sendorumunun ne olduğuna gelecek olursak; vücutta aşırı miktarda kortizol hormonu üretilmesi sonucunda ortaya çıkan bir hastalık çeşididir. 

türkan şoray

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MKE Ankaragücü - Beşiktaş! CANLI
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!