Aras Kargo sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?

Dünyanın en hızlı yükleme boşaltma yapan kargo şirketi olan Aras Kargo'nun hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Peki, ülkemizin en büyük kargo şirketleri arasında bulunan Aras Kargo sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? İşte, Aras Kargo çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

Aras Kargo sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
Aras Kargo sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
GİRİŞ 23.04.2018 13:53 GÜNCELLEME 03.05.2018 00:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ülkemizin en geniş erişim ağına sahip olarak nitelendirilen Aras Kargo, 1979 tarihinde Cemal Aras tarafından kurulan Aras Kargo, dağıtım-taşımacılık, pazarlama alanında müşterilerine hizmet veren öncü kuruluşlardandır. Hizmet alanını genişleterek Türkiye'nin en uç noktasına kadar müşteri memnuniyeti esasıyla hizmet veren Aras Kargo'nun hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Peki; müşterilerine hızlı, güvenilir ve kesintisiz hizmet sağlayan Aras Kargo sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? İşte, 2009 yılında dünyanın en hızlı yükleme boşaltma yapan kargo şirketi seçilerek adını Guiness Rekorlar Kitabı'na yazdıran Aras Kargo çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

ARAS KARGO ÇALIŞMA / MESAİ SAATLERİ NELERDİR?

Aras Kargo'nun hafta içi çalışma/mesai saatleri incelendiğinde; sabah saat 8:30  saatlerinde açılmaktadır ve akşam ise 18:00 saatlerinde kapanmaktadır. Aras Kargo'nun hafta sonu çalışma/mesai saatleri de; cumartesi günleri sabah saat 8:30'da açılış yapmaktadır, öğle saat 13:00'da kapanış yapmaktadır. Öte yandan Aras Kargo, sadece pazar günlerinde müşterilerine hizmet sağlayamamaktadır.

ARAS KARGO İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Aras Kargo merkez binası, Rüzgarlıbahçe Mahallesi Yavuzsultanselim Caddesi No:2 Aras Plaza Kavacık/İstanbul adresinde yer almaktadır.

Aras Kargo merkez şubesine 216 538 55 00 numaralı telefon üzerinden ya da 216 538 56 52 faks numarası aracılığıyla erişebilirsiniz.

aras kargo

ARAS KARGO HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER...

Ülkemizdeki sayılı kargo şirketleri arasında kendini güçlü bir şekilde gösteren ve yenilikçi anlayışa hakim Aras Kargo, 1979 yılında Celal Aras tarafından kurulmuştur. Aras Kargo, kurulduğu tarihten itibaren ilk etapta Aras Dağıtım ve Pazarlama olarak başlayıp, ilerleyen yıllarda taşımacılık alanında da faaliyetlerine hız kesmeden devam etmiştir. Türkiye’nin en geniş erişim ağına sahip Aras Kargo; bugün 13 bölge müdürlüğü, 825 şube, 12 bin kişilik uzman kadrosu, 4000'den fazla araç filosu, 29 transfer merkezi, ve her ay 12 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet veren bir kuruluş olma özelliği göstermektedir. Ülkemizin bütün il ve ilçelerinde 1.500'ü aşkın yerleşim birimine hizmet sağlayan Aras Kargo, müşteri memnuniyeti ilkesinden hareketle müşterilerine hızlı, güvenilir ve kesintisiz hizmet vermeye devam etmektedir. 2009 yılında dünyanın en hızlı yükleme boşaltma yapan kargo şirketi seçilerek adını Guiness Rekorlar Kitabı'na yazdıran Aras Kargo, hizmet sınırlarını gün geçtikçe daha da genişleterek, ''Dünyaya taşar, Dünyayı taşırız'' prensibiyle faaliyetlerini oluşturmaktadır. 

YORUMLAR 5
  • berra 5 yıl önce Şikayet Et
    Sabahtan beeri ariyorum ulasilmiyo bekletiyolar ben hayatimda boyle berbatbisey gormedim
    Cevapla
  • isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    hiç güzel servisi olmayan sürekli arayıp ulaşamadığımız aradığımız zaman işi sürekli başka kişilere yöneltip yardım etmiyorlar çok lavabali insanlar.
    Cevapla
  • SERHAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda böle berbat bir hizmet görmedim gebze palmiye şübeyi 2 gündür 100 kere aradım ve 1 kez bile cevap vermediler genel merkeze sorunu bildirıyorum yok gelirler yok bildirdik oyalamaktan başka bir işleri yok bu son olsun bir daha aras kargomu ürünü almam daha iyi
    Cevapla
  • Serkan Türker 5 yıl önce Şikayet Et
    Ankara nın merkezi bir yerinde Yenimahalle de şubeye olan uzaklığın yaklaşık 6 km olmasına rağmen bir kargoyu 6 gündür teslim etmediler. Birde gönderi hizmet taahhüdü yayınlayıp 1-3 arası teslim yapıyoruz diyerek milleti kandırıyorlar. Mobil dağıtım günleri ayda bir oluyor galiba, 1 haftadır teslim etmediklerine göre. 4 kere aramama rağmen hiçbir sonuç alamadım.
    Cevapla
  • kötü hizmet 6 yıl önce Şikayet Et
    şube ara cvp vermezler. kargo gelir 5. kata çıkmazlar giderken arayıp kargonuz var aşağıya inip alabilirmisiniz derler.. o kadar şikayetim oldu ama hiç bir sonuç yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı