Gamze Özçelik kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Son zamanlarda kurmuş olduğu yardım derneği ve bu alandaki uğraşları ile adından sıkça ve takdir ile bahsettiren Gamze Özçelik, vermiş olduğu bir röportajda "Kapanmam gerektiğini biliyorum, bunu inşallah başarabilirim." demesi ile merak edilen isimler arasına girdi. Peki Gamze Özçelik kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Gamze Özçelik kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?
Gamze Özçelik kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 27.04.2018 13:24 GÜNCELLEME 27.04.2018 14:30
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Umuda Koşanlar Derneği Başkanı ve oyuncu Gamze Özçelik, Sabah gazatesinin magazin eki Günaydın'a verdiği röportaj ile gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Yapmış olduğu yardım kampanyaları ile adından sıkça bahsettiren Özçelik;  ''Uzun süredir namaz kılıyorum. İman etmiş biri olarak kapanmak farz, Allah'ın emri. Kapanmam gerektiğini biliyorum, bunu inşallah başarabilirim'' ifadelerini kullandı.

gamze özçelik

 

 

Özçelik, dönüşüm içerisinde olduğunu söyleyen muhabire şu sözler ile cevap vererek röportaja devam etti;

"Herkes kendi bakış açısıyla görüp yorumlayabilir. İnsan, içindeki hakikati bazen duyamayabiliyor ya da üstünü başka şeylerle örtebiliyor. Her zaman kırılgan, sahtelikten hoşlanmayan, gerçeği arayan bir yapım vardı. Allah inancı kalbime konmuştu çok şükür. Ama sadece ne şekilde inanmam ve uygulamam gerektiğine bu kadar hakim değildim. 'Gerçek ne? Hayat sadece yaşayalım, çalışalım ve ölelim değildir herhalde' diye sorgulamaya, Allah'a dua etmeye başladım; 'Nasıl olmam gerekiyorsa öyle oldur, ne yapmam gerekiyorsa bana yol göster' diye. Teslimiyet arttıkça Allah insanın önüne çıkarıyor zaten. Hakikat yoluna giriyorsan, buna uyum sağlamak zorundasın ve sabırlı olman gerekiyor. Allah da beni bu derneğe yönlendirdi. Büyük bir samimiyetle, çıkarsızca ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye çalışıyoruz. Bunu da sadece manevi bir tatminle, tamamen gönüllü biçimde insanlara yardım etmek için yapıyoruz. Kendimi bu dünyaya ait hissediyorum. Çok mutluyum."

gamze özçelik

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

Gamze Özçelik 26 Şubat 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Maltepe Anadolu Lisesinde lise eğitimini tamamladı. Ardından Bilgi Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamladı.

Gamze Özçelik, 1999 yılında katıldığı Elite Model Look yarışmasında 4. oldu. Bu yarışmadan bir sene sonra katıldığı Kanal D güzellik yarışmasında da 2. seçilen Özçelik, yarışmanın ardından aldığı teklifleri değerlendirdi ve oyunculuğa ağırlık veında modellik ve mankenlik faaliyetlerinde bulunmadı. İlk olarak 1998 yılında, Eyvah Kızım Büyüdü adlı yapımla ekranlara adım atan oyuncu, Cinler ve Periler, Tatlı Hayat, Serseri gibi başarılı projeler ile kariyerine devam etti. 2004 yılında, Hırsız Var adlı ilk sinema yapımında oynadı. Bu filmde Haluk Bilginer, Mehmet Ali Erbil gibi deneyimli oyuncularla çalışma fırsatı yakaladı.

gamze özçelik

Oyunculuk alanında başarısını kanıtlayan güzel oyuncu 2006 yılında çekimine başlanan ve halen devam eden Arka Sokaklar adlı polisiye- macera dizisinde, Zeynep karakterini canlandırdı. Ardından Buzda Dans adlı yarışma programının sunuculuğunu üstlendi.

Gamze Özçelik 19 Haziran 2008 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Uğur Pektaş ile dünya evine girdi. 30 Ocak 2010 tarihinde Murat Han adında bir erkek çocuğa sahip olan çift, 26 Aralık 2011 yılında ayrıldı.

gamze özçelik

Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Gamze Özçelik, Kurumuş olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile gündemin en çok konuşulanlarından birisi haline geldi. Yapmış olduğu yardım ve projeler ile insanların sevgisini kazanan Özçelik, son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve sevilerek izlenilen Mehmetçik Kut'ül Amare adlı dizi de rol alarak izleyici karşısına çıktı.

gamze özçelik

Gamze Özçelik'in rol aldığı dizi ve filmler;

1998 – Eyvah Kızım Büyüdü

2001 – Cinler ve Periler 

2001 – Tatlı Hayat

2003 – Serseri 

2004 – Hırsız Var!

2005 – Düşler ve Gerçekler

2005 – Savcının Karısı 

2006-2009,2011 – Arka Sokaklar 

2011 – Canan 

2013 - Böyle Bitmesin

2013 - Fatih

2018 - Mehmetçik Kut'ül Amare

YORUMLAR 13
  • suphi 2 yıl önce Şikayet Et
    massallah Gamze Hanim ..ne güzel bir insansiniz..önünüzde egiliyorum ..ve basarilarinizi devam etmesini temenni ediyorum
    Cevapla
  • htc 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kim ne diyebilir ki başarılı
    Cevapla
  • Sezen 5 yıl önce Şikayet Et
    Gurur duyuyorum allah yardımcınız olsun
    Cevapla
  • cem 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir şey
    Cevapla
  • DENİZSU 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir adım atmış. Rabb'im kendisine her konuda yardımcı olur inşallah!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü