Çukur'a Cumali ne zaman gelecek? Cumali rolünü kim üstlenecek?

Show TV ekranlarının büyük başarı yakalayan dizisi Çukur, 23 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan 27.bölümünde, Cumali karakteri ilk kez görüntülendi. Peki, Nejat İşler'in rol üstleneceği iddiası ortaya atılan Çukur'da Cumali karakterini kim oynayacak? Milyonları ekranın başına kilitleyen Çukur'da Cumali karakteri ne zaman geliyor?

Çukur'a Cumali ne zaman gelecek? Cumali rolünü kim üstlenecek?
Çukur'a Cumali ne zaman gelecek? Cumali rolünü kim üstlenecek?
GİRİŞ 10.05.2018 16:38 GÜNCELLEME 10.05.2018 16:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur, 23 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan 27.bölümünde, Cumali karakterinin ilk kez yer aldığı sahne izleyici kitlesiyle buluştu. Çukur 27.son bölümünde Sultan Koçovalı, ceza evinde yatmakta olan oğlu Cumali'yle önemli bir mevzu hakkında konuşmak üzere telefonla aradı. Fakat annesiyle aralarında küslük olan Cumali, bu görüşmeyi reddedince yanı başındaki adam telefonu açmak mecburiyetinde kalıyor. Fakat, Sultan Koçovalı'nın oğlu Cumali'yle konuşmak konusundaki kesin emri üzerine adam telefonu Cumali'nin kulağına götürüyor ve ''Abi affet, annenin emri'' şeklinde ifadelere yer veriyor. Sultan Koçovalı telefonda oğlu Cumali'ye kardeşinin ne yapıp ne edip intikamını alması gerektiğinin altını özellikle çizerek, ''Baban ve kardeşlerin ne derse desin...Onlar koçovalı olduğunu unutmuşlar, sen unutma! Çünkü koçovalılar hiçbir şeyi unutmaz.'' diyerek tepkisini sert bir şekilde ortaya koyuyor. 

ÇUKUR'DA CUMALİ'Yİ KİM OYNAYACAK? CUMALİ ÇUKUR'A NE ZAMAN GELECEK?

Çukur 27.bölümde Cumali karakterinin ilk kez görüntülendiği sahnenin ortaya çıkmasıyla birlikte, Cumali karakterini kimin oynayacağı ve bu karakterin ne zaman Çukur'a geleceği konusu izleyici kitlesi tarafından sabırsızlık içerisinde merak edilerek son derece ses getirdi. Çukur'da Cumali karakterini Nejat İşler'in canlandıracağı iddiası gündemde konuşulmaya devam ediyor, fakat bu konuya ilişkin net bir bilgi olmamakla birlikte ilerleyen günlerde Çukur dizisinde Cumali karakterini kimin oynayacağı bilgisinin kesinlik kazanacağı tahmin ediliyor. 

ÇUKUR

ÇUKUR 27.BÖLÜM FRAGMANI...

Show TV ekranlarında her pazartesi akşamı başarı çıtasını yükselten dizisi Çukur 27.bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur 27.bölüm fragmanında; Vartolu Saadettin'in, sevdiği kadın Saadet'in kiminle evlendirileceği bilgisine bir an evvel ulaşmak üzere Selim ile olan yüzleşmesinde, ''Saadet evlenmeyecek!'' şeklindeki kesin ve net ifadelerinin damga vurduğu görülüyor. Öte yandan Selim tarafından da, “Babam annemin elini kolunu bağladı. Annem de senin yumuşak karnını arıyor, buldu da. Vurdukça vuracak oradan işte!” şeklindeki açıklamalara imza atıyor. Bu esnada Vartolu Saadettin, çocukluk aşkı Saadet’in kaybetme korkusu içerisinde büyük bir çaresizliğe düşüyor.

YORUMLAR 4
  • muhterem 5 yıl önce Şikayet Et
    Muro yu burda kullanacaklardı çok yanlış yaptılar dizinin ilk bölümünde.
    Cevapla
  • tayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    berk hakman dizyi kasıp kavurur tam bir piskopat
    Cevapla
  • ömral gülenç 5 yıl önce Şikayet Et
    nejat işler olacak ellerinden tanırım
    Cevapla
  • EsHak 5 yıl önce Şikayet Et
    Ellere bakacaksak ki o eller onun değildir ama Çağatay Ulusoy derim ben..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...