Halkbank sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?

Ülkemizin önde gelen kamu bankaları arasında parmakla gösterilen Halkbank'ın hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Peki, Türkiye'nin en yaygın bankalarından biri olma özelliğine sahip Halkbank sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? İşte, Halkbank'ın çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

Halkbank sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
Halkbank sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
GİRİŞ 24.04.2018 17:23 GÜNCELLEME 03.05.2018 00:52

Hem ulusal hem de uluslararası düzeyde başarılara imza atan Türkiye Halk Bankası A.Ş ya da kısa adıyla Halkbank, ilk kez 1933 yılında sanayici ve esnafa, ucuz ve kolay kredi verebilmek maksadıyla kurularak bankacılık alanındaki faaliyetlerine başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana her geçen gün istikrarlı bir şekilde gücünü katlayarak artıran, faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Halkbank'ın çalışma/mesai saatleri sınırsız hizmetlerinden yararlanmak isteyen müşterileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, yüzlerce şubesi ve on binlerce çalışanıyla hızlı bir şekilde büyüyen ve gelişen, müşterilerine yenilikçi hizmetler sunan Halkbank sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? İşte, kurumsal değerlerini büyük ölçüde müşteri memnuniyetiyle oluşturduğu bir devlet bankası olarak müşterilerine güvence sağlayan Halkbank'ın çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

HALKBANK ÇALIŞMA / MESAİ SAATLERİ NELERDİR?

Halkbank’ın hafta içi çalışma/mesai saatleri incelendiğinde; hafta içi her gün 9:00 saatlerinde açılmaktadır ve akşam ise 17:00 saatlerinde kapanmaktadır. Bununla birlikte 12:30 ve 13:30 saatleri arasında ise öğle paydosuna girdiği için 1 saatlik kısa bir ara vermektedir. Öte yandan Halkbank hafta sonu (cumartesi-pazar) kapalı olduğu için müşterilerine hizmet sağlayamamaktadır.

HALKBANK İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Halkbank merkez binası, Barbaros Mahallesi, Şebboy Sokak No:4 34746 Ataşehir-İstanbul adresinde yer almaktadır.

Halkbank merkez şubesine 0216 503 70 70 numaralı telefon üzerinden 0212 340 93 99 faks numarası aracılığıyla erişebilirsiniz.

halk bank

HALKBANK HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER...

Türkiye Halk Bankası A.Ş veya kısaltılmış ismiyle Halkbank, ilk defa 1933 yılında sanayici ve esnafa, ucuz ve kolay kredi vermek üzere kurulmuştur. Hem ülkemizin hem dünyanın en büyük bankalarından biri olma özelliği gösteren Halkbank, günümüzde 1000’i aşkın şubesi, 15 bini aşkın çalışanı, ve 4 binden fazla ATM’si ile müşterilerine sınırsız hizmet sunmaktadır. Dünyanın en büyük 159. büyük bankası olma başarısı elde eden Halkbank, hızlı bir şekilde büyüyen ve gelişen bir banka olarak karşımıza çıkmaktadır. Bir devlet bankası olan Halkbank, son zamanlarda şubesiz bankacılık alanındaki faaliyetlerine ağırlık kazandırarak, internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamalarıyla da müşterilerine şubeye gitmeye gerek kalmadan kolay ve hızlı bir şekilde hizmet sağlamaktadır. Hem ülkemizin hem de dünyanın en büyük bankalarından biri olan Halkbank, 1950 yılından itibaren büyük bir ilerleme kaydedip farklı şehirlerde üst üste şubeler açmaya başladı. Ülkemizin en eski ve köklü bankalarından Halkbank, 2001 yılına gelindiğinde Emlak Bankası ve 2004 yılında ise Pamukbank’ı bünyesine katarak gücünü katlayarak artırmıştır. Müşterilerine yenilikçi hizmetler sunan, görev ve sorumluluk bilinciyle hareket eden, büyük ölçüde müşteri memnuniyeti esasıyla hareket eden Halkbank, Kıbrıs'ta 5 ve Bahreyn'de 1 şube olmak üzere 6 yurtdışı şubesi, Londra ve Tahran ve Singapur'da temsilciliği bulunmaktadır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...