15 Temmuz gazisi Murat Karakafa, Bahçelievler’de trafikte tartıştığı kişilerce darp edildi. Hastaneye giderek darp raporu alan Karakafa, şikayetçi olunca polis 15 Temmuz gazisini darp ettikleri iddia edilen kişileri gözaltına aldı.
Olay, 21 Nisan tarihinde Çobançeşme’de meydana geldi.

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Atatürk Havalimanı’nda tankın çarpması sonucu yaralanarak gazi olan Murat Karakafa, kardeşi Fatih Karakafa’nın nişan hazırlıkları nedeniyle alışveriş yapmak için Bahçelievler’e geldi. Alış verişi tamamlayan Murat Karakafa, ailesiyle birlikte araçla dönüşe geçti. Elmalı Sokak üzerinde park halindeki otomobil nedeniyle yolda ilerleyemeyen Karakafa, park halindeki aracın sürücüsüne tepki gösterdi. Bunun üzerine, sürücü, iddiaya göre Murat Karakafa’ya hakaret etti.

Araçtan inen Murat Karakafa, sürücü ve yanındakilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat Karakafa, başından ve kolundan yaralandı. 75.Yıl Polis Merkezi’ne giderek kavga yaptığı kişilerden şikayetçi olan Karakafa, buradan da hastaneye giderek darp raporu aldı.

Olayı anlatan 15 Temmuz gazisi Murat Karakafa, “Beni darp ettikleri sırada, annem benim gazi olduğumu ve aynı zamanda kalp rahatsızlığımın olduğunu söyledi. Ancak darp etmeye devam ettiler. Olayın ardından darp raporu aldım ve bu kişilerden şikayetçi oldum” dedi.

Kavga anı, sokak üzerindeki bir güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. 

Olaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan S.U. ve Z.O., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Mehmet KASTAMONU 28.04.2018 17:15
    artık gerçek ORTALI KONUŞALIM BU KADAR DUYARSIZ VE MERHAMETSİZLER MUTLAKA MİSLİYLEE ZELANDIRILSINLAR !!! BİR DAHA KİMSENİN CANINI YAKMASINLAR !!!
  • Ahmet 28.04.2018 16:46
    serbest bırakıldı ne demek yahu,o zaman polıi .kanun niye var ?darp edenin yanına kar kalacaksa herkes bildiğini okusun.