Kanal D'nin yeni spikeri Buket Aydın kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?

Buket Aydın, Kanal D Ana Haber Bülteni'nin yeni sunucusu olarak görevini icra edeceğinin açıklamasını gerçekleştirdi. Peki, NTV'den ayrılarak Kanal D ekranlarına transfer olan başarılı isim Buket Aydın kimdir? Ahmet Hakan'ın yerine Kanal D Ana Haber Bülteni koltuğuna yerleşen Buket Aydın aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Kanal D'nin yeni spikeri Buket Aydın kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?
Kanal D'nin yeni spikeri Buket Aydın kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?
GİRİŞ 23.05.2018 11:53 GÜNCELLEME 23.05.2018 11:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kanal D Ana Haber Bülteni'nde sunuculuk görevini üstlenen Ahmet Hakan, yürüttüğü bu görevinden ayrılacağı duyurusunda bulunarak izleyicilere veda etti. Ahmet Hakan'ın istifasının akabinde Kanal D Ana Haber Bülteni'ni hangi yeni ismin sunacağı konusu kesinlik kazandı. Televizyon sunucusu Buket Aydın tarafından, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Kanal D ekranlarında Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevine başlayacağının açıklaması gerçekleştirdi. Buket Aydın'ın NTV'den ayrılmasıyla birlikte Kanal D ekranlarına transfer olarak Ana Haber Bülteni sunuculuğuna gelmesinin sonrasında; kim olduğu, hayatı, eğitimi ve kariyerine dair ayrıntılar izleyici kitlesi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki; Sunuculuk ve spikerlik üzerine eğitimler alan Buket Aydın kimdir? Kanaltürk, TRT ve NTV kanallarında haber spikerliği görevinde bulunan Buket Aydın aslen nereli ve kaç yaşındadır?

buket

 

BUKET AYDIN KİMDİR? DETAYLI HAYATI...

Başarılı haber sunucusu Buket Aydın, 1985 tarihinde Bursa ilinde hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini, burslu olarak girmeye hak kazandığı İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimi ise yine İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde almıştır. Attila İlhan'ın şiirleri üzerine master yaparak yüksek lisans eğitimini tamamlamasının sonrasında sunuculuk ve spikerlik alanında eğitim gördü. Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim görevlisi olmakla birlikte, Kadıköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim gören Buket Aydın iyi dereceyle mezun oldu.

buket

Kariyer hayatına bir sene boyunca özel bir radyoda haber sunuculuğu görevinde bulunmasının akabinde Kanaltürk kanalına geçiş yaptı ve burada spor bülteni ve daha sonra hafta sonu ana haber bültenlerinde sunuculuk görevini icra etti. Görevde bulunduğu Kanaltürk kanalından ayrılmasının ardından TRT Türk kanalına başlayarak program sunuculuğu yaptı. 2013 tarihinde iş adamı Erce Baykal'la evlilik gerçekleştiren Buket Aydın, yine bu yılda Nisan ayında tekrardan yapılanmaya giren NTV'ye transfer olarak haber kuşaklarında sunuculuk görevini yerine getirdi.

buket

YORUMLAR 4
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    zevkle izlletiyor ´,hakkıyla yapıyor işini
    Cevapla
  • İlker 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar DEVAM...
    Cevapla
  • ben 5 yıl önce Şikayet Et
    bize ne?
    Cevapla
  • şirin 5 yıl önce Şikayet Et
    aynennnn
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor