Orhan Gencebay, 24 Haziran seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı!

Arabesk müziğinin usta sanatçısı Orhan Gencebay, 24 Haziran 2018 tarihinde düzenlenecek erken seçimlere yönelik önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Sanat camiasında ''Orhan Baba'' olarak adlandırılan Orhan Gencebay, Türkiye Genel Seçimleri'nde hangi siyasi parti seçilirse ona saygı duyacağı şeklinde ifadelere yer verdi.

Orhan Gencebay, 24 Haziran seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı!
Orhan Gencebay, 24 Haziran seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı!
GİRİŞ 08.05.2018 12:52 GÜNCELLEME 08.05.2018 12:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk sanat dünyasının saygıdeğer isimlerinden Orhan Gencebay, Habertürk TV ekranlarında Sevilay Yaman'ın sunuculuğunu üstlendiği, ''Sevilay Soruyor'' isimli programının bu haftaki konuğu olarak ağırlandı. Beyefendi ve mütevazi kimliğiyle toplumun daima takdirini ve beğenisini kazanan isim Orhan Gencebay'a, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek erken seçimlerde hangi partiye oy vereceğine ilişkin soru yöneltildi. Programa davet edilen sanat camiasının babası olarak nitelendirilen Orhan Gencebay ise, hangi siyasi parti seçilirse seçilsin ona saygı duyacağının altını özellikle çizdi. Öte yandan, Türk halkının geçmiş dönemlerde seçtiği hangi isim varsa hepsine de karşı iyi olduğunun ve bu zamana değin hiçbir kimseyle kötü olmadığını vurguladı. Tüm bunların yanı sıra devletine daima saygı duyduğunu ve vatanının güçlü bir şekilde ayakta durmasını ve bu uğurda elinden geleni ardına koymayacağını ifade eden Orhan Gencebay, halkımızın iradesine ve seçimlerine de bizzat saygı duyduğunu, oylarıyla desteklediği hükümete de doğru orantılı olarak saygı duyacağını dile getirdi. İşte, Orhan Gencebay'ın Türkiye Genel Seçimleri'ne yönelik gerçekleştirdiği o açıklamalar...

KİM SEÇİLİRSE ONA SAYGI DUYARIM

 

 

"24 Haziran'da hangi partiye oy vereceksiniz?" sorusuna cevap veren Gencebay, "Ben devletime son derece saygılı olan biri olarak devletimin, varlığımın, vatanımın güçlü bir şekilde ayakta durmasını isteyen bunu sağlamak için her şeyi yapabilecek biri olarak ben tabii ki devletimi kim yönetiyorsa, halkımızın seçimleriyle, oylarıyla hangi hükümet varsa ben ona saygı duyarım" cevabını verdi.

HİÇBİR KİMSEYLE KÖTÜ DEĞİLDİM

"Peki 1980'li yıllar darbe ve sonrası Kenan Evren yönetimi yıllarında devletle aranız nasıldı?" sorusuna da cevap veren usta sanatçı, "Benim her zaman devletime olan saygımdan dolayı devletimi yönetmeye talip olan kim varsa halkımızın seçtiği kim varsa ben herkese iyiydim. Hiç bir kimseyle kötü değildim.

orhan