İdo Tatlıses yankı uyandıran ''Tamam'' paylaşımına açıklık getirdi...

Sanat camiasının usta ismi İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, sosyal medya platformu aracılığıyla ''Tamam Tamam'' şeklinde açıklamada bulunması gündemde büyük ses getirdi. Akabinde İdo Tatlıses, bu açıklamasını siyaset maksatlı gerçekleştirmediğini ve farklı taraflara çekildiğini izah etti.

İdo Tatlıses yankı uyandıran ''Tamam'' paylaşımına açıklık getirdi...
İdo Tatlıses yankı uyandıran ''Tamam'' paylaşımına açıklık getirdi...
GİRİŞ 11.05.2018 09:33 GÜNCELLEME 11.05.2018 09:33
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Türk sanat dünyasının önemli isimlerinden İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, geçtiğimiz günlerde dostlarıyla birlikte yaptığı araba gezintisini kişisel hesabı üzerinden paylaşarak ''Tamam Tamam'' şeklinde açıklama gerçekleştirdi. Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan İdo Tatlıses'in bu notu düşmesi üzerine, kullanıcılar tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" açıklamalarına ithafen yapması olarak yorumlandı. Konser vesilesiyle gittiği Almanya'da dostlarıyla birlikte hoşça vakit geçiren İdo Tatlıses'in bu paylaşımı pek çok kişinin hayrete düşmesine neden olarak gündemde büyük yankı uyandırdı. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak erken seçimler için milletvekili aday adayı olan babası İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, bu gelişmelerin sonrasında sosyal medya platformu aracılığıyla hakkındaki söylemlere yönelik duyuruda bulundu. İdo Tatlıses, ''Tamam Tamam'' ifadesine siyasi maksatlı yer vermediğini, ancak bu ifadenin farklı taraflara çekildiğini açıkladı. 

İDO TATLISES YAPTIĞI PAYLAŞIMA AÇIKLIK GETİRDİ...

İdo Tatlıses, meydana gelen bu gelişmeler neticesinde resmi Instagram hesabının ‘’insta hikaye’’ bölümü üzerinden paylaşımda bulunduğu ‘’Tamam Tamam’’ ifadesine açıklık getirdi. Dj ve şarkıcı İdo Tatlıses, babasının tam tersine siyasetli uzaktan yakından ilgili olmadığının altını özellikle çizerek, bulunduğu bu paylaşımın farklı noktalara çekildiğini vurguladı. Öte yandan "Benim siyaset yapmak gibi bir amacım yok. Paylaştığım şarkı başka başka yerlere çekilmiş" şeklinde ifadelere yer verdi.

İDO

YORUMLAR 22
  • umk44 5 yıl önce Şikayet Et
    vatan evladı tipi varmı bunda
    Cevapla
  • isa soylu 5 yıl önce Şikayet Et
    ibrahim tatlises tamam sanatcisin anladik. basina gelen tadsiz hadise allah korusun her kulun basina gelebilir gecmis olsun ama milletvekilligi mevki makam sevdasi icinde olanlarin degil hem fiziki hemde fikri olarak milletin temsil edilmesi gereken bi makamdir bence.
    Cevapla
  • Gabardino balkary 5 yıl önce Şikayet Et
    O zaman susacaksın işine bakacaksın siyaseti brakta siyasetçiler yapsın
    Cevapla
  • Feyzullah 5 yıl önce Şikayet Et
    ibrahim Tatlıses'i milletvekili olarak görmek istemiyoruz..
    Cevapla
  • tamer sr 5 yıl önce Şikayet Et
    abi dalga mi geciyorsunuz yaaa... ido tamam demis haber gundemi bu mu yani gundem muzisyenlerin eline kalmis vay be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması