Gizem Karaca kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Uyuşturucu davasının sonuçlanmasının akabinde hakkında hapis cezası kararı alınan Gizem Karaca kimdir? Baş rolünü üstlendiği İnsanlık Suçu adlı projenin final yapmasıyla gündemin merkezine yerleşen Gizem Karaca aslen nereli ve kaç yaşındadır? Uyuşturucu ticareti suçuyla yargılanan Gizem Karaca'nın hayatı!

Gizem Karaca kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?
Gizem Karaca kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 02.07.2018 12:35 GÜNCELLEME 02.07.2018 12:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

2013 tarihinde manken ve ünlü oyuncu Gizem Karaca hakkında, ''uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan dava açılmıştı. 5 yıl boyunca süren uyuşturucu davası İstanbul 18.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından sonuçlanarak, Gizem Karaca 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bununla birlikte Çağatay Ulusoy, Cenk Eren gibi isimlerin de aynı suçtan çeşitli hapis cezalarına çarptırıldığı gelişmesinin ardından, Gizem Karaca'nın avukatı verilen karara itiraz etmek üzere harekete geçerek istinafa başvurdu. Öte yandan uyuşturucu temin etme suçuyla yargılanan Gizem Karaca'nın baş rolünde yer aldığı İnsanlık Suçu isimli dizinin bu sebepten ötürü apar topar final yaptığı öne sürüldü. Bu olayların akabinde kamuoyu tarafından Gizem Karaca'nın kim olduğu, hayatı, eğitimi ve kariyerine ilişkin ayrıntılı bilgi edinebilmek üzere sorgulamalara ağırlık kazandırıldı. Peki, 2011 tarihinde düzenlenen Miss Turkey adlı güzellik yarışmasında ikinci olarak seçilen Gizem Karaca kimdir? Pek çok önemli projede yer alan Gizem Karaca aslen nereli ve kaç yaşındadır? 

 

 

GİZEM KARACA KİMDİR? DETAYLI HAYATI...

Manken ve ünlü oyuncu Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Baba tarafından Selanikli, anne tarafından ise Arnavut olan Gizem Karaca 7 yaşında iken Amerika Florida'ya yerleştiler. Babasının adı Cüneyt, annesinin adı ise Münevver olan Gizem Karaca, eğitimine Amerika Florida’da başladı. Çok iyi derecede İngilizce dil bilgisi bulunan Gizem Karaca'nın, hobileri resim yapmak, fotoğraf çekmek, ata binmek, dans etmek, kitap okumak, yürüyüş yapmak, tenis oynamak, yüzmek, öykü yazmaktır.

gizem

İlkokul ikinci sınıfa kadar İstanbul'da eğitim almasının ardından 6 sene Florida, 2 sene de Kanada derken toplamda 13 okul değiştirdi. Türkiye'de başladığı ilkokula, New York'da devam etti, Florida'da bitirdi. 2007 tarihinde 14 yaşında iken İstanbul'a yerleşerek lise öğrenimini burada tamamladı.

gizem

2010 tarihinde İstanbul Üniversitesi’nde Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı. Ancak 2011 tarihinde bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle birlikte hazırlık sınıfının ardından okulu dondurmak durumunda kaldı. New York'ta 'New York Film Akademisi'nde oyunculuk alanında gören Gizem Karaca, ilerleyen zamanda yeniden Türkiye'ye geldiğinde "Benim Hala Umudum Var" isimli dizide Şükrü Özyıldız ile başrolde yer aldı.

gizem

2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 2. Oldu.2012 yılında yayınlanan "Eve Düşen Yıldırım" adlı diziyle başrol oynadı. 2014 yılının Haziran ayında yayın hayatına giren "Güzel Köylü" isimli dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile başrolleri paylaştı. Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer alan Gizem Karaca, Emir'in Yolu adlı dizide Çağatay Ulusoy ile başrol üstlenmiştir.  

gizem

YORUMLAR 13
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun diyelim ne yapalım
    Cevapla
  • İSİMSİZ 5 yıl önce Şikayet Et
    ulan ne geçmişi allah belasını versin tüm zehir tacirlerinin
    Cevapla
  • Gokhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerde bi yabanci varsa babadan Canim ulkmde ünlü olmus Yazik valla Unluler arasinda has turk yok bee
    Cevapla
  • Piody 5 yıl önce Şikayet Et
    Deniz Seki nasıl yattiysa bunlarda öyle yatarlar paşa paşa acımicaksin bunlara aticaksin iceri
    Cevapla
  • rıza 5 yıl önce Şikayet Et
    Hikayeden bir hayat bomboş
    Cevapla
  • Elif ayyildiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Cikar hemen cok yatmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı