Bir kafede garson olarak çalışan 35 yaşındaki Sinan Kılıç karısından ve kaynanasından yediği dayaklar nedeniyle boşanmaya karar verdi. Ancak iddiasına göre çocuklarını her görmeye gittiğinde yine şiddete maruz kalıyor. Kılıç, kameralar karşısında isyanını böyle dile getirdi.

ÖNCE KARISI VURDU SONRA KAYINVALİDESİ

Çocuklarını görmek için polis eşliğinde evine giden baba yine dayak yedi. Aileyi boşanma aşamasına getiren de bu şiddet oldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşayan 35 yaşındaki Sinan Kılıç, 10 yıl önce eşiyle severek evlendi. Çiftin 2 çocuğu oldu ancak eşinin ailesi ilişkilerine müdahale etmeye başladı.

ÇOCUKLARINI NE ZAMAN GÖRMEK İSTESE DAYAK YİYOR

Kılıç'ın iddiasına göre; hem eşinden hem de kayınvalidesinden şiddet gördü. Bu yüzden boşanma kararı aldı ancak çocuklarını görmek istediği her an dayak yemeye devam etti.

Kılıç aldığı tehditler ve şiddet yüzünden hem eşinden hem de kayınvalidesinden şikayetçi oldu. Savcılığa giden Kılıç'a polis koruması verildi. Eşi hakkında uzaklaştırma kararı çıkarıldı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • ikra 28.05.2018 13:35
    bakin bunlar dogrudur. bosanan erkekler magdur durumdadir. cevremde kendi oz cocuguna yabancilastirilmis bosanmis erkekler var
  • ilhan 28.05.2018 10:25
    abicim eşin kaynanan terbiyesiz se sende onlara aynısını yap ne demek kocaya dayak nereye gidiyor müslüman toplum ??
  • hasan tahsin 26.05.2018 12:10
    adam ne yapsın bi tokat vursa kadına şiddet diye en az 2 yıl yatar. bide kadın taciz etti der işte o zaman tam olur. bu kanunlar çok yanlış eşitlik ilkesine uymak lazım. her konuda eşitlik olmalı.o kadında cezlandırılmalı. kadın hakkı diye diye dokunulmaz erişilmez çok çok üstün her dediğnine inanılan bi varlık oldu kadınlar. yeter diyorum yeter.
  • Nebula 26.05.2018 03:16
    Yazıklar Olsun adam çocuğunu görmek icin para veriyor ve dayak yiyor. Nasıl bir adalet çocuğu para ile görmek ne demek. Adalet bitmiş.
  • xxx 25.05.2018 20:03
    Bu nasıl erkek Ya Erkeğinde Bir gururu var ya bu şekilde çıkılırmı televizyonlara :@
Daha fazla yorum görüntüle