Samsun'da geçen cuma akşamı bir kavgaya karışan aralarında yaralıların da olduğu 8 kişilik grup, olay sonrasında özel bir hastaneye gitti. Grupta bulunan 3 kişi, kendilerine müdahale etmek isteyen doktor ile güvenlik görevlisine saldırdı.

Atakum ilçesindeki Adnan Menderes Bulvarı sahil yolu üzerindeki bir mekanda çıkan kavga sonrası yaralanan ve alkollü oldukları iddia edilen 8 kişi, tedavi için ilçedeki özel bir hastaneye gitti. Hastanede olay çıkaran grupta bulunan 3 kişi kendilerine müdahale etmek isteyen doktor A.F.N. ile güvenlik görevlisi T.Y.'ye saldırdı. Doktor yüzüne isabet eden tekmeyle yere düştü. Ardından şüpheliler yere düşen doktora vurmaya devam etti. Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği olay sonrası doktor ve güvenlik görevlisi saldırganlardan şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gözaltına alınan 3 şüpheli dün çıkarıldıkları Samsun Adliyesi’nde savcılığa ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Yorumlar 82 Yorum Var
  • Çetin.kurt 19.06.2018 20:15
    Gerçkten yazık lar olsun . Bu hakim bu vidyeou izledimi. Nasıl bir adelet . Yazık lar olsun bisey demiyorum
  • ibrahim 19.06.2018 11:44
    serbest bırakıldılarsa haklarıdır dağıtsınlar ortalığı
  • Ebu Talha 19.06.2018 09:50
    Doktorlara Tıp Fakültelerinde komando eğitimi de verilmeli...
  • Adiga81 18.06.2018 15:39
    Ortada alenen işlenen suçun delili bulunmaktayken bu insanar nasıl serbest bırakılır anlaşılır gibi değil.
  • İbrahim 18.06.2018 15:08
    Kanun berbat Bu eskiyalarin içeri girmesi için öldürücü darbe alması gerekiyor yoksa savcı serbest bırakıyorum. Bi defa bu doktor ya. Devlet memuru ya. Serserinin attığı tekme devlete atılan tekme. Savcı da devlet memuru ama umrunda değil Devletin devletlesmesi ve kemiklesmesi lazım. O serseri o ayağını kaldıracaği zaman iki kere düşünecek. O bacağını devletin kiracagini düşünecek. Burdan ilgililere duyurulur. Devletin aslı görevi çalışanının ve vatandaşın can güvenliğini sağlamak tır.
Daha fazla yorum görüntüle