Volkan Babacan'ın eşi Hilal Özdemir kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?

ATV Ana Haber Bülteni sunucusu Hilal Özdemir, İstanbul Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan ile dünya evine girdi. Peki, Çırağan Sarayı'nda aile arasında düzenlenen düğünle Volkan Babacan ile hayatlarını birleştiren genç sunucu Hilal Özdemir kimdir? Medya alanında ihtisas sahibi Hilal Özdemir aslen nereli, kaç yaşında?

Volkan Babacan'ın eşi Hilal Özdemir kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?
Volkan Babacan'ın eşi Hilal Özdemir kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?
GİRİŞ 28.06.2018 12:31 GÜNCELLEME 28.06.2018 12:31

ATV ekranlarında yayınlanan Ana Haber Bülteni programında sunuculuk görevini yerine getiren Hilal Özdemir, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün kalecisi Volkan Babacan ile mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Hilal Özdemir ile Volkan Babacan'ın düğün organizasyonu Çırağan Sarayı'nda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal eşliğinde kıyılan nikahla gerçekleşti. Bu gelişmelerin akabinde, Volkan Babacan ile aile arasında düzenlenen düğünle hayatlarını birleştiren Hilal Özdemir'in kim olduğu, hayatı ve kariyerine dair sorgulamalara ağırlık kazandırıldı. Peki; sunuculuk kariyerinde Kanal D, Show TV, Skytürk360, NTV Spor ve NTV kanallarında görev üstlenen Hilal Özdemir kimdir? Eğitimini medya üzerinde tamamlayan  başarılı sunucu Hilal Özdemir aslen nereli ve kaç yaşındadır?

HİLAL ÖZDEMİR KİMDİR? DETAYLI HAYATI...

 

 

ATV ekranlarında yayınlanan Ana Haber Bülteni programında sunuculuk görevini icra eden Hilal Özdemir, 23 Kasım 1989 tarihinde hayata gözlerini açtı. Hilal Özdemir aslen baba tarafından Kocaeli Hereke'lidir. Ortaokul ve Lise eğitimini Eyüboğlu Koleji'nde bitirdi. Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü'nden tamamlayarak mezun oldu. Öte yandan başarılı ve genç sunucu Hilal Özdemir, Rotterdam Erasmus Üniversitesi'nde medya alanında ihtisas sahibi oldu.

Kariyerinde, Kanal D, Show TV, NTV Spor ve NTV gibi kanallarda görev üstlendi. Ardından SKYTURK360'a TMSF ataması sonrasında kanalın başına geçen babası Cengiz Özdemir'inde gelmesiyle haber spikeri unvanıyla bu kanalda görevini yürütmeye başladı.

hilal özdemir

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu