Rüyada ağaç görmek ne anlama gelir? Rüyada ağaç görmenin tabiri...

Ağaç rüyada en çok görülen unsurların başında gelir. Rüyada ağaç görmenin tabiri ağacı durumuna göre farklılık arz etmektedir. Örneğin meyve veren gür, güzel bir ağaç hayra yorulurken, yapraksız kesilmiş ağaç üzüntü demektir. Peki, rüyada ağaç görmek nasıl yorumlanır? İşte, rüyada ağaç görmenin tabiri...

Rüyada ağaç görmek ne anlama gelir? Rüyada ağaç görmenin tabiri...
Rüyada ağaç görmek ne anlama gelir? Rüyada ağaç görmenin tabiri...
GİRİŞ 25.12.2018 10:00 GÜNCELLEME 05.03.2021 13:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Geleceği sembolize eden ağaç, rüyada da iyi bir gelecek demektir. Ağacın şekline ve durumuna göre farklılaşan rüya tabiri, rüya sahibinin haline göre de farklılaşır. Evlenme niyetinde olan bir kimse rüyasında ağaç görürse yakın zamanda dünya evine girer. Rüyada meyve veren, çiçek açmış ağaç işlerin, kısmetin açılması, kederlerin son bulması anlamına gelirken, yapraksız, kesilmiş ağaç görmek üzüntüye, hastalığa işaret eder. Peki, rüyada ağaç görmek nasıl yorumlanır? İşte, rüyada görülen ağacın ayrıntılı tabiri haberimizde...

Rüyada ağaç dikmek; rüyada kendi bahçesine birtakım ağaçlar diktiğini gören kimsenin, bir takım çocuğu dünyaya gelir ki, onların ömürlerinin uzunluk ve kısalığı o ağaçların ömrü nispetindedir. Bunun yanında evinizin bahçesine başkaları tarafından birçok ağaç dikilmiş olduğunu görmek, eğer evli iseniz çok hayırlı çocuklarınız olacağına ve ömürlerinin dikilen ağacın cinsine göre uzun veya kısa süreceğine yorulur. Kısa ömürlü ağaçsa kısa, uzun ömürlü ise uzun olur.

Rüyada ağaç kesmek; eğer hasta iseniz ölümünüzün yaklaştığına yahut yakınlarınızdan birinin hastalanıp öleceğine veya bir kimseye fenalık yapmışsanız bunun cezasını fazlasıyla çekeceğinize işaret eder veya yanlış yola sapmak olarak yorumlanır.

Rüyada ağaç gölgesine sığınmak; Rüyayı görenin sıcaklıktan dolayı ağaçların gölgesinde gölgelenmesi yağmur yahut hayvan korkusundan ağaçlara sığınmasının tabiri ise, rızka ve güçlü bir kimseye dayanmaya işaret eder.

Bol yapraklı, meyveli ağaç görmek; Yaprağını dökmeyen ağaçları görmek, uzun ömre, rızkın devamına, zenginliğe ve dinde sebat etmeye işaret eder. Rüyada canlı, duru bir ağacın altında durmak, daima korunmaya ve talihli olmaya işarettir. 

Rüyada Ağaç

Rüyada ağacın üstüne oturmak; rüya sahibinin düşmanlara galip gelmeye ve hayırlı evlatlar edinmeye işaret eder. 

Rüyada ağaç ile konuşmak; Rüyanızda ağacın dile gelip sizinle konuştuğunuzu görmeniz, başarılarınızın etrafınız tarafından şaşkınlıkla karşılanacağına ve herkesin size imreneceğine delalet eder.

Rüyada bir ağacın kuruduğunu görmek; orada hasta veya kaybolmuş bir kimse vefat eder. Bir kimse rüyada bir ağacın düştüğünü veya kesildiğini yahut yandığını ya da şiddetli bir rüzgârın kırdığını görse, ölecek veya öldürecek bir erkeğe veya bir kadına işaret eder.

Rüyada çınar ağacı görmek; rüya sahibinin olumlu davranışları ile pek çok kişiden hayır duası alacağına yorumlanır. Ayrıca ev sahibi olmak, evlilik yapmak ve eğitim almak anlamlarına gelir. 

Rüyada meyve ağacı görmek; Rüyada elma ağacı görmek, hayra delalet eder. Rüyada şeftali ağacı görmek, zengin, mert, yiğit ve çok mal biriktiren bir adamın varlığına delalet eder. Rüyada üzüm ağacı görmek, şen, tatlı, hoş, izzetli ve hoşgörü sahibi birine işarettir. Rüyada muz ağacı görmek, din ve dünyalık sahibi bir adamın varlığına delalet eder.

Rüyada Ağaç Dikmek

Rüyada güzel kokan bir ağaç görmek; Rüyanızda meyve vermemiş, güzel kokan bir ağaç görmeniz etrafınızdaki kişilerden iyilikler göreceğinize delalet eder. Bu rüyanın bir diğer tabiri ise ağaç meyvesiz olduğu için, yeterli derecede bilginizin olmadığı konularda gereksiz yorumlar yapacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada hurma ağacı görmek, yakın zamanda hediye alacağınıza yorulmaktadır. Bir diğer rüya tabirine göre ise ticaretle ilgilenen bir kişinin rüyasında hurma ağacı görmesi, yaptığı ticaretin genişleyerek büyüyeceğinin habercisidir. Rüyanızda birden fazla hurma ağacının sizin olduğunu görmeniz, yöneticilik yapacağının müjdecisidir. Görmüş olduğunuz hurma ağaçları ise altınızda görev yapan çalışanların temsilidir. Bakımsız ve meyvesiz bir hurma ağacı görmeniz ise kötü karakterli bir kişinin hayatınıza gireceğinin işaretidir. Çekirdekten yetişerek büyümüş bir ağacın bu sürecini rüyanızda görmeniz ise evladınızın ilim sahibi ve iyi ahlaklı yetişeceği anlamına gelir. Hurma içeriğinde insan yaşamı için gerekli birçok vitamin ve mineral barındırır. Bu nedenle son derece bereketli bir meyvedir. Bu bakımdan rüya tabircileri hurma ağacı gören kişinin hanesine bereket geleceği yorumunu da yapmışlardır. Hurma ağacı görmek, hile yapmadan dürüst bir şekilde çalıştığınızda tüm başarıların size geleceğine işaret eder.

Rüyada zeytin ağacı görmek; Zeytin ağacı son derece olumlu gelişmeler yaşanacağının işaretidir. Rüya tabircilerine göre zeytin ağacı, tüm ağaçların yanında özel ve farklı bir yere sahiptir. Bu nedenle hayatınızdaki ilerlemeler hızlanabilir, girdiğiniz işlerin arkası kolayca gelebilir. Rüyanızda zeytin ağacına tırmanmışsanız, evinize almak istediğiniz bir eşya varsa onu alırsınız ya da evinize gelen gelir artar. Bu rüya iş yaşamındaki yükselişe de işaret edebilmektedir. Zeytin ağacını sulamışsanız, iş yaşamınızdaki amaçlarınıza muvaffak olursunuz. Zeytin ağacı dikmek veya diken birini görmek ise yaşadığınız sorunlardan kurtulacağınızın işaretidir.

Rüyada Ağaç Görmek

YORUMLAR 13
  • Gulsum 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok büyük bir ağaçtan aşağı in ekte oldugumu inerken sarmaşık gibi bi birseye takıldığım i onu asmakta zorlandım ama inmeye devam ettigimi gördüm yorumlardan cok mutlu olurum
    Cevapla
  • nrdhn 2 yıl önce Şikayet Et
    herkez isini gucunu birakmis sizin ruyanizi yorumluycak bekleyin:)
    Cevapla
  • Zehra 3 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda vefat etmiş kaynanamı ve onların evinin önünde kurumuş bir ağaç gördüm ağacın dallarını hep kırıp temizliyordum acaba ne anlama geliyor.
    Cevapla
  • TuncTunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkez kendi yazdigini "like"´lemi$..:-)
    Cevapla
  • lewo 4 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamada sağ elim pek çok dal vermiş ve bir dut ağacına dönüşmüştü.Öyleki dallarda olgunlaşmış dutlar bile vardı.Hayretle sağ elime bakıyorum diger elimle bir iki tane dut alıp ağzıma atıyorum ve tadı da güzelmiş ha diyorum.Bu arada gömleğime de dut un suyu damlıyor ve gömleğimde lekeler oluşuyor.Var mı bu rüyayı yorumlar isteyen???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri