Nicolas Maduro'dan Diriliş sürprizi!

Başkan Erdoğan'ın tarihi töreni için Türkiye'ye gelen Maduro, Diriliş Ertuğrul dizisinin setini ziyaret etti.

GİRİŞ 10.07.2018 18:25 GÜNCELLEME 10.07.2018 21:36
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni için Türkiye'ye gelen Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro, hayranı olduğu Diriliş Ertuğrul dizisinin setini ziyaret etti. 

Arabasını yol boyunca kendisi kullanan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, dizideki "Alp" karakterleri tarafından at üstünde karşılandı.

Maduro, eşi Cilia Flores ve beraberindeki heyetle dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ ve yönetmeni Metin Günay'dan dizi ve set çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

 

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Venezüella Devlet Başkanı Sayın Nicolas Maduro, Diriliş Ertuğrul dizimizin setini ziyaret etti. Kendisi de Diriliş Ertuğrul hayranı olan Sayın Maduro'ya Türk mutfağının seçkin yemeklerinden ikram ettik.'' ifadelerini kullandı.

MADURO ÖVGÜYLE BAHSETMİŞTİ

Maduro "Eşim Cilia ile Ertuğrul adında tarihi bir dizi izliyoruz siz de izleyin. Muhteşem! Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Müslüman bir kahramanın hayatını anlatıyor. Hikâye o kadar güzel anlatılıyor ki insan kendini o kasabada o değerleri ve tarihi yaşarken buluyor" demişti.





Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro daha önce de Kayı Boyu bayrağı ve eskiden Oğuzların giydiği ‘börk’ başlığı ile poz verip , diziye selam göndermişti. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 97
  • Başkent 5 yıl önce Şikayet Et
    Karakaslı yar söyle derdini
    Cevapla
  • Abdurrahman Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    RTE; MADURO'ya Hakiki İslamı anlatacak, tanıtacak birilerini bulup, tanıştırmalı. Mesela, Mehmet Şevket Eygi, Sezai Karakoç, Topbaş'lar. Biri Dünyanın bu ucunda, diğeri öte ucunda mazlumların hamisi iki Devlet olarak, İŞBİRİĞİni ARTIRMALI, ticarette ve hayır yarışında.
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun.
    Cevapla
  • y.kamiloğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    alpbaşı maduro...
    Cevapla
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    hayt bee...dostlukları geliştirmeli..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor