Annesini bıçaklayarak öldüren kişi, çırıl çıplak soyunduktan sonra elinde bıçakla sokağa çıktı. Çıplak kişi, kendisini durdurmak isteyen polisi de yaraladı. Çevredekileri tehdit eden kişi bacağından vurularak yakalandı

Eyüpsultan Bülbüldere Caddesi'ndeki evlerinde dün akşam saatlerinde annesi Türkan U.'yu bıçaklayarak öldüren Mehmet B.U. eşi ve çocuğunu bir taksiye bindirerek olay yerinden gönderdi.

Mehmet B. U. daha sonra çıplak halde sokağa çıktı. Elinde bıçak bulunan U. çevredekileri tehdit ederek sokakta yürüdü. İki polis, U.'yu durdurmak istedi. Ancak Mehmet B.U., polise de saldırdı. Bir polis bıçak darbesiyle yaralandı. Diğer polis silahını çekti.

Olay yerine de çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Elinde bıçakla çevredekilere saldıran U. bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Uygun'a çevredekiler saldırarak vurdu.

Araya giren polis ekipleri yaralı için ambulans çağırdı. Hastaneye kaldırılan U.'nun tedavisi sürerken polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. Öte yandan saldırganın bıçakla yaraladığı polisin de durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Mehmet KASTAMONU 19.07.2018 19:47
    ADAM PROFESYONEL YUMRUK ATIYOR ! kardeşim polis önce bacaklarına sonra kollarına basacak mermiyi son mermiyi de kafaya ! İŞİMİZ GÜCÜMÜZ YOOK TA BUNUN GİBİ AZGIN FİTNECİLERİMİ BESLEYELİM Mİ ? bu hapisten çıksa ne olur devlet düşmanı insan düşmanı !!!
  • Asım 18.07.2018 17:23
    Amerika da böyle yapmıyorlar
  • mehmet 18.07.2018 16:55
    aslında burası türkiye polisi şehit ettikten sonra bacağından vurulur ama nasıl olmuş öyle hayret
  • mehmet 18.07.2018 16:53
    polise yetki verin yada elinden silahı alın ağırlık yapmasın
  • Sim 18.07.2018 16:32
    Delirdim ayağı ile az ceza almak istiyor bu, akıllı...
Daha fazla yorum görüntüle