Beyazıt Öztürk ne kadar ücret alacak? O Ses Türkiye ücreti (bölüm başı)

Kanal D ekranlarında uzun bir dönem boyunca devam ettirdiği Beyaz Show serüvenini sonlandıran Beyazıt Öztürk, TV8 ekranlarında yayın hayatına devam eden O Ses Türkiye isimli yarışma programına transfer oldu. Yeni sezonda sürpriz şekilde jüri üyesi olacak Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye'den bölüm başına ne kadar ücret alacak?

Beyazıt Öztürk ne kadar ücret alacak? O Ses Türkiye ücreti (bölüm başı)
Beyazıt Öztürk ne kadar ücret alacak? O Ses Türkiye ücreti (bölüm başı)
GİRİŞ 13.08.2018 19:31 GÜNCELLEME 13.08.2018 19:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında uzun soluklu olarak sürdürdüğü Beyaz Show isimli eğlence programındaki macerasını sonlandırma kararı alan Beyazıt Öztürk, yepyeni ve sürpriz bir anlaşma imzalayarak TV8 ekranlarında yayın hayatına tüm hızıyla devam eden O Ses Türkiye adlı yarışma programına transfer oldu. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün Acun Ilıcalı ile gerçekleştirdiği büyük ses getiren anlaşmayla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Yeni sezonda jüri koltuğuna oturacak Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye'den bölüm başına ne kadar ücret alacak? şeklinde yöneltilen sorular da netleşmeye başladı. Acun Ilıcalı'nın hem jüri üyeliğine hem de moderatörlüğe layık gördüğü ünlü şovmenim, O Ses Türkiye'den bölüm boşuna 100 bin liraya anlaştığı öne sürülüyor. 

Gökhan Özoğuz (Athena), O Ses Türkiye'de neden yer almayacak?

 

BEYAZIT ÖZTÜRK, O SES TÜRKİYE'DEN BÖLÜM BAŞINA NE KADAR ÜCRET ALACAK?

Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ü yeni sezonda TV8 ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşan O Ses Türkiye ses yarışmasının jüri üyeliğine transfer etmesinin ardından şu ifadelere yer verdi: "Beyaz hem moderator hem de jüri olabilecek bir isim. Hangi pozisyon olacağına ise önümüzdeki hafta görüşüp birlikte karar vereceğiz. Benim için önemli olan O Ses Türkiye ailesinde olması. Çünkü Türkiye'nin en önemli isimlerinden biri Beyazıt Öztürk. Bu yıl O Ses Türkiye'ye bambaşka bir hava getireceğine inanıyorum. Onun stüdyoda olacak olması beni bile heyecanlandırıyor." Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün, yıllardır tüm hızıyla devam ettirdiği Beyaz Show isimli eğlence programının ardından sürpriz bir şekilde dahil olduğu O Ses Türkiye adlı yeni projesinden bölüm başına 100 bin TL alacağı iddia edilmektedir. O Ses Türkiye yarışmasının en eski üyeleri olan Hadise ile Murat Boz, bölüm başına 85 bin TL, Yıldız Tilbe 70 bin TL, Gökhan Özoğuz ise 45 bin TL almaktaydı.

acun

YORUMLAR 3
  • Babakartal44 5 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan incelmişti seçim vakti. Kanalı izlemiyorum fakat adamsın acun..
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    aydın doğan sonrası KanalD'de işine son verilmiş olmasın??
    Cevapla
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    zeki şey seni
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'