Hakan Hatipoğlu'dan sıra dışı dolar kurları tespiti: Kral çıplak...

Pek çok yarışma programlarına katılarak güçlü performansını sergileyen isim Hakan Hatipoğlu, dikkatleri üzerinde toplayan dolar kurları değerlendirmesinde bulundu. Başarılı yarışmacı Hakan Hatipoğlu, sosyal mecra üzerinden paylaşımda bulunarak gündemde yer alan döviz fiyatlarına ilişkin önemli tespitler gerçekleştirdi.

Hakan Hatipoğlu'dan sıra dışı dolar kurları tespiti: Kral çıplak...
Hakan Hatipoğlu'dan sıra dışı dolar kurları tespiti: Kral çıplak...
GİRİŞ 17.08.2018 11:39 GÜNCELLEME 17.08.2018 11:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Katılım gösterdiği yarışma programlarıyla geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Hakan Hatipoğlu, dolar kurlarının çok kısa bir zaman içerisinde hızlı bir yükselişe geçmesi sonrasında ülkemizin ekonomi piyasasındaki yaşanan krizleri değerlendiren bir paylaşımda bulundu. Başarılı performansıyla adından söz ettiren isim Hakan Hatipoğlu, sosyal medya platformu olan Twitter aracılığıyla son dönemlerde büyük bir artışın meydana geldiği döviz fiyatlarına ilişkin önemli tespitler gerçekleştirdi. İşte, eşi Gizem Hatipoğlu'nun verdiği bebek müjdesini mutluluk gözyaşlarıyla karşılayan ve şimdilerde baba olmak için heyecan içerisinde gün sayan Hakan Hatipoğlu'dan dolar kurları paylaşımı...

Işın Karaca'dan dolar kurları hakkında espri yapanlara jet uyarı geldi!

 

HAKAN HATİPOĞLU'DAN DİKKAT ÇEKEN DOLAR KURLARI AÇIKLAMASI...

Gerek yarışma performansıyla gerekse gerçekleştirdiği açıklamalarla gündemde yer alan Hakan Hatipoğlu, sosyal mecra üzerindeki dolar kurları ve ülke ekonomisi konularına ilişkin paylaşımda bulundu. Döviz fiyatları üzerinden ülkemize oynanan oyunlara karşı tepkisini sert bir şekilde dile getiren Hakan Hatipoğlu, bu oynanan oyunların ne şekilde bertaraf edilebileceğine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Tüm bunların yanı sıra Amerika’nın Avrupa’daki tek dostunun Fransa olduğunu özellikle vurgulayan yetenekli yarışmacı Hakan Hatipoğlu’nun dolar kurlarına dair gerçekleştirdiği tespitleri şu şekildedir:

Haluk Levent'ten yaptırım kararı sonrası Trump'a çarpıcı mesajlar...

''Türkiye şu anlık bir ekonomik kriz yaşıyor geçicek...Dünyanın Trump'a karşı açmak istediği bayrağı da en önde Türkiye taşıyacak gibi görünüyor. Yavaş yavaş tüm ülkeler cesaret alıp kral çıplak diyecek ve peşimize takılacaktır. Fransa hariç Avrupa'da kimse Trump'ı sevmiyor.''

hakan hatipoğlu

YORUMLAR 10
  • hikmethoca 5 yıl önce Şikayet Et
    Dogruya doğru
    Cevapla
  • TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    HELaaaaaaL. HER ZAMAN ÜLKEMİZİN YANINDAYIZ.
    Cevapla
  • mutlu gs 5 yıl önce Şikayet Et
    duyduğuma, göre Diriliş Ertuğrul oyuncu kadrosuna, alınmış.
    Cevapla
  • Çetin 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel Gerçekci Tespit
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Davut yıldızı ve Haçlılara karşı birleşme zamanı. Allahın izni ile dünyada büyük Türk birliği olacak ve sancak bizim elimizde olacak insalah. Avrupa da bizim yanımızda aynı Moğollara karşı bizimle birleştiği gibi kısa süreli bize destek vermiş olacak. Rabbim hepimizi korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini