Kenan Işık'a ilişkin alınan ifadelerin gerçek dışı olduğu öğrenildi...

4 yıldır yaşam mücadelesini sürdüren Kenan Işık'ın sağlık durumu gündemdeki gelişmelerin akabinde yeniden merak edilmeye başlandı. Bitkisel hayata giren Kenan Işık'ın sağlık durumuna dair iddialar asılsız çıktı. Esasında görgü tanıkları tarafından sözü edilen kişi Kenan Işık'ın kardeşi Memet Işık çıktı. Tüm gelişmeler...

Kenan Işık'a ilişkin alınan ifadelerin gerçek dışı olduğu öğrenildi...
Kenan Işık'a ilişkin alınan ifadelerin gerçek dışı olduğu öğrenildi...
GİRİŞ 11.09.2018 09:08 GÜNCELLEME 11.09.2018 09:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında yediden yetmişe geniş bir izleyici kitlesiyle buluşan Kim Milyoner Olmak İster isimli bilgi yarışması programının sunuculuğunu üstlenen Kenan Işık'ın sağlık durumu gündemde meydana gelen gelişmeler sonrasında tekrardan merak edilerek sorgulanmaya başladı. Bundan 4 yıl öncesinde spor salonunun saunasından çıktığı esnada talihsiz bir kaza geçirerek kafasını çarpmış ve ayağını kırmıştı. Yaşadığı bu büyük kaza sonrasında bitkisel hayata girerek uzun bir zamandır yaşam mücadelesini sürdüren Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl, iyileşti mi? İflas ettiği bilgisine ulaşılan Kiss Müzik'a ait albümlerin içerisinde kendisinin de şiir albümünün bulunduğu Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin iddialar asılsız çıktı. İşte, ekranların sevilen yüzü Kenan Işık'ın son dakika sağlık durumu...

Kenan Işık'a birebir benzetilen kardeşi Memet Işık kimdir? Hayatı...

 

SON DAKİKA KENAN IŞIK'IN SAĞLIK DURUMU!

Geçirdiği kaza sonrasında bitkisel hayata girerek uzun bir zamandır tedavi gören Kenan Işık'ın sağlık durumu yeniden gündemin merkezine yerleşti. kamuoyu tarafından sorgulanan ve araştırma konusu haline getirilen Kenan Işık'ın son dakika sağlık durumu ise, yaşadığı kazanın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulmasının sonrasında Almanya'ya bir kliniğe sevk edilen Kenan Işık'ın tedavisi evden devam ediyordu. Evde tedavi altında olan milyonların gönlünde taht kuran isim Kenan Işık, yürüyemiyordu ve konuşamıyordu.

Kenan Işık'ın Bodrum'da bulunan yazlığının balkonunda fotoğraf ve videolarla görüntüleyen ancak, videoları basınla paylaşmak istemeyen yazlık sakinleri, Kenan Işık'ın sol tarafı felçli ve bir kişinin yardımıyla hareket ettiği iddiasını öne sürmüştü. Görgü Tanıkları tarafından, Kenan Işık'ın sağlığının iyi olduğunu, ailesi ve akrabaları ile balkonda oturduğunu ve zaman zaman aile için konuşmalara gülerek karşılık verdiğini gözlemlediklerini belirtilmişti.

Kenan Işık'ın yazlıktan komşusu olan görgü tanıdıkları "Kenan Bey, bitkisel hayattan çıktı, ailesiyle beraber yaz ayını Bodrum'da geçirdi ve 29 Ağustos, tarihinde Bodrum'da bulunan evinden ayrılarak İstanbul'a döndü" şeklinde ifadelere yer vermişti. Ancak ortaya atılan bu iddiaların gerçek olmadığı ve Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin herhangi bir farklılığın olmadığı ortaya çıktı. Öte yandan görgü tanıkları tarafından sözü edilen kişi Kenan Işık'ın kardeşi Memet Işık çıktı. Prof. Dr. Memet Işık, Kenan Işık'a olan birebir benzerliği dolayısıyla zaman zaman basında gerçek dışı haberlerin çıkmasına neden olabilmektedir.

İFLAS EDEN MÜZİK ŞİRKETİNDE KENAN IŞIK’IN DA ŞİİR ALBÜMÜ BULUNUYOR…

Ünlülerin albüm haklarının satışı ertelendi. İflas eden Kiss Müzik'e ait birbirinden ünlü sanatçıların albümlerinin yapımcılık ve eser işletme belgelerinin açık artırma usulü satışını bugün yapacak olan iflas masası, prodüktör Cüneyt Ortan'ın verdiği dilekçe üzerine satışı durdurdu. İflas masası 750 TL ve 10 bin TL arasında değişen bedellerle satışa çıkartılan eserleri seslendiren sanatçıların hak kaybına uğramaması ve ileride doğacak zararların önüne geçilmesi için satışı ileri bir tarihe erteledi. Kiss Müzik'in iflas etmesi sonrasında satışa çıkarılan albümlerin içerisinde pek çok ünlü isimle birlikte başarılı sunucu Kenan Işık'ın da şiir albümünün bulunduğu bilgisine ulaşıldı. 

KENAN

YORUMLAR 8
  • Hayata bak 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir anda oldu. Alah acil şifalar versin. Dünya hayatı boş. Allah, rızasına uygun olarak yaşayan kullarından eylesin. İşte dolu olan bu. Görünürde Kenan Bey karekterli birine benziyor. Allah tez zamanda şifasına verir inşaallah.
    Cevapla
  • Beģen zahiroģlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Gercek miletin sevgilisi bir insan.Ona cok gecmisolsun ve yakin zamanda ekranda gormek hayalemizde
    Cevapla
  • mehmet akif 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sifa versin
    Cevapla
  • omerekrem57 5 yıl önce Şikayet Et
    Amiiin
    Cevapla
  • Erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • kayserili 5 yıl önce Şikayet Et
    amin.
    Cevapla
  • Kerem 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin ailesine sabirlar versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Algıları ellerinde patladı! Karadağlı'nın işaret ettiği o çürük bina belediyenin çıktı
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek