Haluk Levent'ten, yaptırımın akabinde gelen boykot çağrısına cevap...

Ünlü şarkıcı Haluk Levent tarafından, ABD ile Türkiye arasındaki Papaz Brunson üzerinden yaşanan krizin akabinde gündemin merkezine yerleşen boykot çağrılarına yönelik açıklama gerçekleştirdi. Müzisyen Haluk Levent hakkında eleştiride bulunanlar için, ''Ben dolarla sümkürenlerden değilim'' şeklinde ifadelere yer verdi.

Haluk Levent'ten, yaptırımın akabinde gelen boykot çağrısına cevap...
Haluk Levent'ten, yaptırımın akabinde gelen boykot çağrısına cevap...
GİRİŞ 17.08.2018 10:34 GÜNCELLEME 17.08.2018 10:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Rock alanında şarkılar seslendiren Haluk Levent; ABD ve Türkiye arasında Papaz Andrew Brunson üzerinden meydana gelen krizin sonrasında, ABD'nin Türkiye'ye yaptırım kararını hayata geçirmesi ve Türkiye'nin de bu yaptırım kararının ardından ABD merkezli ürünlere ek vergi uygulamasını başlatmasının ardından gündemde konuşulan boykot çağrılarına yönelik açıklama gerçekleştirdi. Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) kurucusu Haluk Levent, ''Vatanın için iPhone telefonu kullanma’’ kendisine dair bazı kişiler tarafından eleştiride bulunanlar için sosyal medya platformu aracılığıyla yanıt vererek; ‘’Ben dolarla sümkürenlerden değilim. Yıllardır şarkılarımda vardır anti Amerikancılığım’’ sözlerini kaydettiğinin bilgisine ulaşıldı.

Haluk Levent Trump'a sert yanıt gönderdi! Yaptırım kararının ardından

 

HALUK LEVENT'TEN ABD KRİZİ SONRASI BOYKOT ÇAĞRISI YAPANLARA YANIT...

Ünlü müzisyen Haluk Levent sosyal mecra üzerinden gerçekleştirdiği açıklamalar doğrultusunda, İncirlik'in kapatılıp NATO'dan çıkılmasını sonuna kadar destek vereceğinin özellikle altını çizdi. Rock şarkıcısı Haluk Levent, resmi Twitter hesabı aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada anti Amerikancılığının yıllar boyunca seslendirdiği parçalarında yer aldığını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

“Bana ‘Vatanın için iPhone telefonu kullanma' diyor bazı twitler. Yakında döviz kuru da bana bağlanır. Ben dolarla sümkürenlerden değilim. Yıllardır şarkılarımda vardır anti Amerikancılığım. Haydi İncirlik’i kapatalım NATO'dan çıkalım. Sonuna kadar varım. Tavır böyle olmalı…”

haluk

YORUMLAR 12
  • isyan 5 yıl önce Şikayet Et
    valla herkes iphone muhabbeti yapiyor ama kimse facebook twitter instagram kullanmayalim demiyor
    Cevapla
  • eyt li 5 yıl önce Şikayet Et
    Dogru
    Cevapla
  • ...... 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş adam vatancı helal olsun
    Cevapla
  • gazi Özhasar 5 yıl önce Şikayet Et
    Haluk Levent Haklı sevmiyoruz amerikayı zorlamı sevdireceksiniz bize madem sevmiyoruz ne işimiz var onlarla. Onlar bizi müslümanlar üzerinde maşa olarak kullanıyorlar Afganistanda kullandılar bizi,Irakta Kullandılar Bizi,Şimdi Suriyede kullanmaya çalışıyorlar bizi . Müttefikmiş gevurdan dostmu olur ?
    Cevapla
  • GENÇTÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Iphone Telefonları Toplasın Devlet Yerine Muadil Telefon Versin Hemen Takas Yapalım ?
    Cevapla
  • Ben 5 yıl önce Şikayet Et
    iPhone'u devlet mi verdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler