Muharrem ayı mesajları! 2019 En anlamlı resimli Hicri Yılbaşı mesajları...

İslam dininde önemli günler ve mübarek aylar arasında yer alan Muharrem ayı resimli mesajlarını sizler için derledik. Diyanet tarafından yapılan açıklamaya göre 2019 yıl itibariyle Hicri Yılbaşı 31 Ağustos cumartesi günü kutlanacak. Bu güne özel eşinize dostunuza ailenize resimli Hicri yılbaşı mesajlarını yollayabilirsiniz.

Muharrem ayı mesajları! 2019 En anlamlı resimli Hicri Yılbaşı mesajları...
Muharrem ayı mesajları! 2019 En anlamlı resimli Hicri Yılbaşı mesajları...
GİRİŞ 02.09.2019 16:48 GÜNCELLEME 02.09.2019 16:48

Her sene Muharrem ayında coşkuyla karşılanan bir Aşure Günü'nü daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimizin 'Allah’ın ayı' diye nitelediği Muharrem ayı başlangıcı aynı zaman Hicri yılbaşı olarak da idrak ediliyor. Müslümanlar için en özel aylardan biri olan bu ayda resimli Muharrem ayı mesajları en çok araştırılan konu haline geliyor. Muharrem ayının başlangıcı da olan Hicri yılbaşında uzaktaki akrabalarına, sevdikleri dost ve arkadaşların en yeni en anlamlı ve en özel Muharrem ayı tebrik mesajları haberimizin detayında...

 

 

RESİMLİ MUHARREM AYI MESAJLARI

Hicri yeni yılımız ve Muharremi Şerif ayımız mübarek olsun…

 

 

Bu yıl, İslamiyet’i anlamayı ve hakkıyla yaşamayı tüm kullarına nasip etsin; kâinatı nuruyla aydınlandırsın. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun.

Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılınız kutlu olsun!

Allah'ım girdiğimiz hicri yeni yılda , İslamiyeti gerçek manası ile anlamayı ve layıkıyla yaşamayı tüm kullarına nasip etsin amin. Nice Güzel Yıllara....

Hicri yılbaşı ve muharrem ayının tüm İslam alemine barış, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.

Hicri yenı yılımız ve Muharremi Şerif ayımız mübarek olsun…

muharrem-ayı-mesajları-2018

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle Muharrem ayınız hayırlı olsun..

Hazreti Hüseyin Efendimiz gözümüzün nuru, cennetin reyhânıdır… Muhârrem ayını, Sahabe Efendilerimize hakaret ve küfür ayına çevirmeyelim..

Alevi müslümanların özel önem verdiği muharrem ayını tebrik eder, oruçlarının makbul olmasını, tüm insanlığa hayır getirmesini dilerim!..

Tüm İslam Aleminin yeni Hicri Yılını Muharrem ayını kutlar,Ümmet-i Muhammed’in birliğine vesile olmasını Rabbimden dilerim

2018-muharrem-ayı-mesajları

Yeni Yılınız Kutlu Olsun… Sağlık, huzur ve mutluluğunuz daim olsun. Rabbim, bütün hastalara şifa, dertlilere deva olsun. Zamanımızı en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip etsin.

Mutluluğunuz daim dualarınız kabul, amellerinin makbul olsun. Nice yıllara…

Yeni hicri yılın ümmeti Muhammed’e hayırlara vesile olması dileğiyle. Yeni yılınız kutlu olsun.

muharrem-ayı-hicri-yılbaşı

Ülkemizde ve dünyada şiddet olaylarının arttığı şu günlerde sevgi barış ve kardeşlik dini İslam’ı yeniden idrak etme ve tüm insanlığa tebliğ etme zamanıdır yeni hicri yılınız mübarek olsun..

Rabbim, tüm İslam Alemi'ne, sonsuz hazinesinden güzellikler bahşetsin!

Hikmeti sonsuz Rabbimiz bu gelen yeni yılda tüm İslam camiasına hayırlar göndersin.

Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar...

muharrem-ayı

Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılınız kutlu olsun!

Bu yıl, İslamiyet’i anlamayı ve hakkıyla yaşamayı tüm kullarına nasip etsin; kâinatı nuruyla aydınlandırsın. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun.

Allah'ım, sen evveli ve sonu olmayan cömert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni yılda bize helâl rızıklar ihsan et. Bu sene beni, sevdiklerimi ve Müslümanları şeytanın aldatmasından ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kötülüklerine karşı bize yardım et.

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle Hicri Yılbaşınız hayırlı olsun.

RESİMLİ HİCRİ YILBAŞI MESAJLARI NEREDEN GÖNDERİLİR?

Resimli Hicri Yılbaşı (Muharrem ayı) mesajlarını sevdiklerinize göndermek için birkaç yöntem kullanabilirsiniz Bunların başında kuşkusuz kısa mesaj yani SMS'ler geliyor. Bunun dışında 2018 resimli Muharrem ayı mesajlarını Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr ya da WhatsApp uygulaması üzerinden gönderebilirsiniz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi