Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde seyir halindeki araç mazgala takıldıktan sonra bir anda havaya fırladı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda aracın hızının düşük olması faciayı önlerken, 2 kişi başını aracın ön camına çarparak yaralandı. 
 
Kaza, merkez Bağlar ilçesinde bulunan Yenihal’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hale mal almaya giden ve plakası belirlenemeyen araç, yol güzergahında bulunan mazgalın üzerinden geçerken bir anda havaya fırladı. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda sürücü ve yanındaki kişi çevredekilerin de şaşkın bakışları altında ne olduğunu anlamaya çalışırken mazgal kapağının araç geçerken yerinden çıktığı ve arka tekerin çukura girdikten sonra aracın havaya fırladığı anlaşıldı.

ARACIN HIZININ DÜŞÜK OLMASI FACİAYI ÖNLEDİ 

Aracın hızının düşük olması facianın önüne geçerken sürücü ve yan koltukta oturan kişi başını ön cama çarparak yaralandı. Mazgalların bakımsız olduğu ve bu tür kazaların tekrar yaşanabileceği iddia edilirken olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Eren 22.09.2018 12:49
    Bu tip belediyeler bizdede var. Sıfır şehir içi yaptılar logar kapaklarını yolun ortasına koydular. Yazdım . 2 gün sonra arıza olduğunda tekrar kazacakmısınız bunları diye. Bu hep böyledir Telekom gelir kazar, sucular gelir kazar onun önüne geçemeyiz dediler. Zaten hizmet Mantığı Şehircilik projesi Mantığı berbatlığı buradan başlıyor. Bende Size oy yok beceremiyorsunuz dedim. Kararım bu zihniyet yüzüne belli oldu . Doğruya doğru şehir projelerini en iyi yapan ekip çalışan parti AKpartidir yalan değil.
  • melih 21.09.2018 00:07
    sağ arka aks kırıldı galiba.. teker yerinden çıkmış. adanadaki tüm logar kapakları yol seviyesinin epey üstünde..kapak ve mazgal yoldan yüksek olmamalı..
  • ADANALI 20.09.2018 22:18
    Bu ahmakça yapılmış mazgallar çağdışı şekilde bilinçsiz kişilerce yapılıyor.Yollardaki tuzak haline gelen bu eski sistemlerin denetlenip avrupadaki kilitli sisteme ve yol seviyesinde çukursuz tümseksiz yapacak eğitimli persolel ile yapılması şart.Araç harap oldu tüm zararı belediye ödemeli.
  • utanc 20.09.2018 20:23
    Böyle sorumsuz ve kontrolsüz yapilan belediyeciligin ve denetimsizligin sebebi. Bir insanin hayatina mal olabilrdi. Belediye vatandasin zararini karsilamakla yükümlüdür.
  • Serkan Ozkan 20.09.2018 19:56
    Dava acmalılar.
Daha fazla yorum görüntüle