Kadıköy'de bir adamın başına yürürken sokak lambası düştü. Olay sonrası kanlar içerisinde kalan genç adama ilk müdahaleyi etraftaki vatandaşlar yaparken, talihsiz adam ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 12.00 sıralarında Osmanağa Mahallesi Başçavuş Sokak'ta meydana geldi. Menderes Yıldırım, kaldırımda yürüdüğü sırada aydınlatma direğinin kopan lambası kafasına düştü. Menderes Yıldırım kanlar içerisinde yere yığıldı.

Olayı gören yurttaşlar yardıma koştu. Vatandaşlar bir yandan yaralıyla konuşarak bilincini açık tutmaya çalışırken bir yandan da polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yıldırım daha sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek direk çevresinden vatandaşları uzaklaştırdı.

'DİĞER DİREKLER DE SALLANIYOR'

Bir görgü tanığı, "Yolda yürüyordu, direğin yanına gelince başına lamba düştü" derken bir görgü tanığı ise, "Diğer direkler de sallanıyor. Yetkililerin bir önlem almasını istiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Gelibolulu 23.09.2018 03:01
    Mal mal konuşmayın. O kadarcık müdahale ile o lamba düşemez. Düşüyorsa burda sorumlular cezalandırılır ve geren tazminat ödetilir.
  • 12345 23.09.2018 00:36
    ne yapmış bu dengesiz anlamadım . lambanın direğini niye ittiriyor . millet kafayı yedi iyice
  • poloo 23.09.2018 00:09
    hem devlet malına zarar ver hem de dava ha...seni gundi seni...
  • 5eeeee 22.09.2018 22:20
    Derlerki lamba dusecek kafada kan durmazmis bunun kafasi kasinmis kanda firlamis
  • realist 22.09.2018 22:19
    ağır lambaların direklere asılması yanlış.. ama vatandaş tek durmamış elindeki cevizi direğe vurarak kırmaya çalışmış ama ceviz çetin olunca kafayı kırmaktan kendiini zor kurtarmış..... nediyelim geçmiş olsun.
Daha fazla yorum görüntüle