Kalp krizine yakalanan Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu belli oldu!

Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu'nun, kalp krizi geçirmesi sonucunda acilen hastaneye kaldırıldığının bilgisine ulaşıldı. Peki, yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan ve kalbinde yer alan damarları tıkanan Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu nasıl? İşte, kalbine stent takılan 61 yaşındaki Mustafa Topaloğlu'nun hayatı!

Kalp krizine yakalanan Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu belli oldu!
Kalp krizine yakalanan Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu belli oldu!
GİRİŞ 25.09.2018 22:00 GÜNCELLEME 25.09.2018 22:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu'nun saat 5:30 sularında kalp krizi geçirmesinin ardından apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Bununla birlikte Mustafa Topaloğlu'nun hastaneye kaldırılmasının akabinde yoğun bakım ünitesinde uyutularak tedavi altında tutulduğu bilgisi kaydedildi. Peki, Kadıköy bulunan Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne acilen kaldırılan ve kamuoyu tarafından merak edilerek sorgulamaya alınan Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumu nasıl? İşte, kalbindeki damarlarının tıkanması nedeniyle sağlık görevlileri tarafından stent takılan Mustafa Topaloğlu'nun hayatı...

MUSTAFA TOPALOĞLU'NUN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Bu sabah saatlerinde rahatsızlanarak kalp krizi geçirmesiyle birlikte eşi tarafından apar topar Kadıköy bulunan Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Mustafa Topaloğlu'nun kalbinde yer alan damarların tıkandığı tespit edildi. Sağlık görevlileri tarafından anında müdahale edilen Mustafa Topaloğlu'nun kalbine stent takıldı. Öte yandan 61 yaşındaki türkücü Mustafa Topaloğlu'nun şu an için yoğun bakım ünitesinde uyutularak tedavi altında tutulduğu kaydedildi.

Babası Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Çağlayan Topaloğlu, dedi. “Bugün basın olarak işte şuuru yerinde değil, yoğun bakıma şöyle alındı gibi haberler çıktı. Biz de elimizden geldiğince doğru haberi yansıttık. Babam buraya ağrısı ile geldi. Her hangi bir şuur kaybı ile gelmedi. Göğüs ağrısı ile geldi. Zaten bir hafta on gündür vardı. Önemsemiyordu. Bugün de özellikle artınca bakmaya geldik. Bakıldığında da bir anjiyo yapılması söylendi. Anjiyo yapıldıktan sonra bir bölgede tıkanıklık olduğu saptandı. Ve buraya stent takıldı. Şu an evet yoğun bakımda stent takıldıktan sonra bir gün boyunca yoğun bakımda kalmak zorundasınız. Ama şuuru açık, bilinci yerinde, sohbet ediyor, keyfi yerinde. Bütün sevenleri akrabalarımız rahat olsunlar, problem yok. Birkaç güne kadar da taburcu olacak” şeklinde ifadelere yer verdi.

mustafa topaloğlu

MUSTAFA TOPALOĞLU KİMDİR?

Mustafa Topaloğlu, 1957 tarihinde Artvin Hopa’da hayata gözlerini açtı. Ünlü türkücü Mustafa Toplaoğlu müzik kariyerinde, “Oy Oy Emine” isimli parçayla tanınırlık kazandı. Sıradışı hikaye, konuşma ve davranışlarıyla bilinen Mustafa Topaloğlu, 1992 tarihinde abisi Hilmi Topaloğlu ve Burhan Aydemir'le beraber Nokta Müzik şirketinde kuruluşunda bulunmuştur, ancak belli bir zaman sonra firmadan ayrılmıştır. Magazin programlarında ağırlıklı olarak uzaylılarla ilgili konuşmalarından ötürü Uzaylı Türkücü şeklinde anılan Mustafa Topaloğlu Mayıs 2012 tarihinde Survivor isimli yarışma programına katılım sağlamıştır ve aynı zamandır Survivor Ünlüler Gönüller yarışmasından ikincilik elde etmiştir. Oğlu Çağlayan Topaloğlu'nun da kendisi gibi müzisyen olduğu Mustafa Topaloğlu'nun Çağlayan Topaloğlu ve Hilmi Uzay adlarında oğulları bulunmaktadır.

mustafa topaloğlu

YORUMLAR 3
  • Erzurumlu 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH şifa versin
    Cevapla
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun
    Cevapla
  • Trabzonli 5 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa topaloğluna defalarca söyledik,kardeşim okadar yükseklerde uçma merihden dünyaya konmağa ömrün yetmez ama dinlemedi. Şimdi neoldi? Hamsi bol ucuzladi çabuk çikordan. Hemşerim çok çok geçmiş olsun şifalar dilerim kendine iyibak bize lâzimsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı