Yıldırım Öcek sonsuzluğa uğurlandı! Vefat eden Yıldırım Öcek kimdir?

Bir dönemin Avrupa Yakası adlı popüler dizi projesinde Saadettin Yerebakan karakterini üstlenen Yıldırım Öcek'in, yaşam savaşını kaybettiği öğrenildi. Peki, milyonların gönlünde taht kuran isim Yıldırım Öcek kimdir, neden vefat etti? İşte, hayata veda eden Yıldırım Öcek hakkında en son gelişmeler...

Yıldırım Öcek sonsuzluğa uğurlandı! Vefat eden Yıldırım Öcek kimdir?
Yıldırım Öcek sonsuzluğa uğurlandı! Vefat eden Yıldırım Öcek kimdir?
GİRİŞ 05.10.2018 15:30 GÜNCELLEME 05.10.2018 15:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

''Felaket Tellalı'' şeklinde lakaba sahip ünlü ses sanatçısı Onur Akay tarafından, geçmiş dönemlerde geniş kitlelerin severek takip ettiği Avrupa Yakası adlı dizide Saadettin Yerebakan karakterini canlandıran Yıldırım Öcek'e ilişkin sanat dünyasını derinden sarsan bir haber aktarıldı. Ünlü ses sanatçısı Onur Akay'ın açıklamaları doğrultusunda, Avrupa Yakası projesinde dergi patronu unvanıyla milyonların gönlünde taht kuran Yıldırım Öcek'in yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulduğu, komada olduğu içinde hiçbir tedaviye yanıt vermediği aktarılmıştı. Peki, an itibariyle sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybeden Yıldırım Öcek kimdir, neden hayata veda etti? İşte, 4 gün önce apar topar hastaneye kaldırılan ve vefat ettiği haberi verilen Yıldırım Öcek hakkında merak edilen ve sorgulamaya alınan önemli gelişmeler...

YILDIRIM ÖCEK'İN SAĞLIK DURUMU NASIL? ONUR AKAY AÇIKLADI...

 

 

Aktardığı kötü haberler sebebiyle ‘’Sanat dünyasının felaket tellalı’’ şeklinde nitelendirilen ünlü ses sanatçısı Onur Akay tarafından, 66 yaşındaki Yıldırım Öcek'in sağlık durumuna ilişkin mühim açıklamalara yer verilmişti. Avrupa Yakası isimli dizi projesinde dergi patronu Saadettin Yerebakan karakterini üstlenen Yıldırım Öcek’in 4 gün evvel acilen hastaneye kaldırıldığının ve şu an için komada olduğundan tedaviye yanıt vermediğinin açıklaması gerçekleştirilmişti.

Onur Akay tarafından, "Avrupa Yakası isimli dizide dergi patronu Sadettin Yerebakan karakterini canlandıran değerli oyuncumuz Yıldırım Öcek, şu an yoğun bakımda ve durumu çok ağır! Yaşam mücadelesi veren Öcek, daha önce mide küçültme ameliyatı olmuştu. Ancak mide küçültme ameliyatı sonrası yapılması gereken tedavilere ve özellikle bakımlara gitmeyen Yıldırım Öcek, metabolizma sıkıntıları yaşadı ve zayıflamayı durduramaz hale geldi. 4 gün önce hastaneye kaldırılan oyuncumuz maalesef komada ve tedaviye cevap vermiyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." şeklinde ifadelere yer verilmişti.

Ancak Yıldırım Öcek an itibariyle hayatını kaybetti...

yıldırım öcek

YILDIRIM ÖCEK KİMDİR?

Usta oyuncu Yıldırım Öcek, 16 Haziran 1952 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açtı. Televizyon dünyasına ilk defa ilk Atilla Arcan ve Yalçın Menteş ile giriş yaptı. Profesyonel anlamda Nejat Uygur Tiyatrosu'nda ilk oyununu gerçekleştirdi. Oyunculuk alanında eğitimi Nejat Uygur’dan alan Yıldırım Öcek, pek çok sayıda dizi ve film projesinde yer aldı. Avrupa Yakasın isimli projede dergi patronu Saadettin Yerebakan rolünü canlandıran ve Zengin Kız Fakir Oğlan projesinde de rol üstlenen Yıldırım Öcek, geniş yelpazede seyirci tarafından takdir edilen ve beğenilen bir isim haline geldi.

yıldırım öcek

YORUMLAR 4
  • Sevin 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun...
    Cevapla
  • OKTAY - AKSARAY 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıldırım Ağabey ruhun şad olsun.Nurlar içinde uyu...
    Cevapla
  • Varandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Ölümde var.........
    Cevapla
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    fetöcülere ayrıca azab var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini