Erkenci Kuş projesine Ayşegül Aldinç transferi! Ayşegül Aldinç kimdir?

Star TV ekranlarının başarılı bir çıkış yakalayan Erkenci Kuş isimli yapımın oyuncu kadrosuna Ayşegül Aldinç transfer oldu. Peki, Erkenci Kuş projesinde Can Divit karakterinin annesi rolünü üstlenecek Ayşegül Aldinç kimdir? Sürpriz bir şekilde oyuncu kadrosuna dahil olan Ayşegül Aldinç aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Erkenci Kuş projesine Ayşegül Aldinç transferi! Ayşegül Aldinç kimdir?
Erkenci Kuş projesine Ayşegül Aldinç transferi! Ayşegül Aldinç kimdir?
GİRİŞ 04.10.2018 19:25 GÜNCELLEME 04.10.2018 19:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarının yayın hayatına başladığı ilk bölümden itibaren büyük bir sükse elde eden Erkenci Kuş adlı dizi projesinin oyuncu kadrosuna yepyeni bir isim daha eklenerek Ayşegül Aldinç transfer oldu. Ünlü ses sanatçısı Onur Akay'ın gerçekleştirdiği açıklamalar doğrultusunda şarkıcı ve oyuncu Ayşegül Aldinç, Erkenci Kuş yapımında Can Divit karakterinin annesi rolünü canlandıracağı yönünde müjde aktarıldı. Peki, baş rollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın üstlendiği Erkenci Kuş dizisinde, Can Divit'in küs olduğunu annesi olarak diziye dahil olmaya hazırlanan Ayşegül Aldinç kimdir? Sürpriz bir şekilde oyuncu kadrosuna katılarak projeye farklı bir soluk getirecek Ayşegül Aldinç aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, merak edilen hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

Erkenci Kuş 14.bölüm fragmanı: Sanem, bambaşka bir kılığa bürünüyor...

 

ERKENCİ KUŞ DİZİSİNE TRANSFER OLAN AYŞEGÜL ALDİNÇ KİMDİR?

Erkenci Kuş dizi projesinin oyuncu kadrosuna eklenerek Can Divit karakterinin küs olduğu annesi rolünü üstlenecek Ayşegül Aldinç, 28 Eylül 1957 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Pop müzik sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu Ayşegül Aldinç, resim öğretmeni Süheyla Aldinç ve gazeteci-spor yazarı olan Orhan Aldinç kızıdır. Televizyon ekranlarının karşısına ilk defa 1985 tarihinde Orhan Aksoy'un yönetmen koltuğuna oturduğu TRT’de Acımak isimli dizi projesinde rol aldı. 1994 tarihinde Adana Altın Koza Film Festivali'nde, Gerilla isimli sinema filmi projesinde üstlendiği rolüyle ‘’En iyi kadın oyuncu’’ olarak ödüle layık görülmüştür.

erkenci kuş

Ayşegül Aldinç üniversiye eğitimini ise İstanbul Tatbiki Güzel Sanatlar Akademisi Seramik Bölümü'nü (şu anki ismiyle Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü'nü) tamamlayarak mezun olmuştur. Sinema alanındaki oyunculuk deneyimine ilk kez 1987 tarihinde Yavuz Özkan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Yağmur Kaçakları isimli filmde sinema oyunculuğuna başlangıç yaptı. 1981 tarihinde İrlanda’nın başkenti Dublin’de gerçekleştirilen Eurovision yarışmasında Türkiye’yi temsil eden bir isim olmuştur. 1988 tarihinde ilk solo albümünü çıkarak Ayşegül Aldinç, 1985 ve 1998 tarihleri arasında Avrupa'nın pek çok ülkesinde; Sovyetler Birliği'nde, ABD'de, Çin'de ve Ortadoğu ülkelerinde konserler veren başarılı bir sanatçıdır.

ayşegül aldinç

YORUMLAR 1
  • realist 5 yıl önce Şikayet Et
    kendisi sanatçıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak