Yasak Elma'daki Talat Bulut, Ece Erken'e neden tazminat davası açtı?

Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma projesinde baş rol üstlenen Talat Bulut tarafından, sunucu Ece Erken'e tazminat davası açtı. Talat Bulut, Ece Erken'in ''tacizci aktör'' şeklinde lanse ettiği gerekçesiyle yüklü miktarda tazminat davası talebinde bulundu. Yasak Elma oyuncu kadrosundaki isim Talat Bulut'tan gelen o hamle!

Yasak Elma'daki Talat Bulut, Ece Erken'e neden tazminat davası açtı?
Yasak Elma'daki Talat Bulut, Ece Erken'e neden tazminat davası açtı?
GİRİŞ 05.10.2018 11:33 GÜNCELLEME 05.10.2018 11:33

Yasak Elma dizi projesinin baş rol oyuncusu olarak kamera karşısına geçen Talat Bulut'tan, ''tacizci' şeklinde yaftaladığı gerekçesini ortaya atarak tazminat davası talebinde bulunduğu rol arkadaşı Şevval Sam'ın ardından yeni bir tazminat davası hamlesi daha geldi. Yasak Elma oyuncu kadrosunda bulunan Talat Bulut, ünlü sunucu Ece Erken'e kendisini ''tacizci aktör'' şeklinde lanse ettiği gerekçesini sunarak yüklü miktarda tazminat davası açtığının bilgisine ulaşıldı. Vuku bulan olayları detaylı bir şekilde inceleyecek olursak; Ünlü oyuncu Talat Bulut, ''Söylemezsem Olmaz'' isimli programda sunuculuk üstlenen Ece Erken'e yayın esnasında iftara içerikli ifadelerde bulunduğu gerekçesiyle İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuru işleminde bulunarak, yaşanan bu gelişmelerin arkasından avukatını devreye soktu. 

Yasak Elma projesinin baş rol oyuncusu Talat Bulut tarafından konuya ilişkin ise; ‘’Ece Erken kendini yargıç yerine koyarak bana yargısız infaz yaptı. Beni tacizci aktör gibi lanse etti” şeklinde ifadelere yer verildi.

 

 

Talat Bulut'tan damga vuran Şevval Sam hamlesi! Yasak Elma oyuncusu...

TALAT BULUT'UN AVUKATINDAN JET AÇIKLAMA GELDİ...

Ünlü oyuncu Talat Bulut'un avukatı şu açıklamayı gerçekleştirdi: "Değerli Basın Mensubu Arkadaşlar, Hakkındaki iddiaların mesnetsizliği ilgili yargı merciilerince de kesin olarak verilen karar ile sabit olan müvekkilim Talat BULUT için yargı kararını tanımayarak beyanda adeta karalama kampanyası başlatan Ece ERKEN ve Bircan Bali'nin, Bakırköy 2. Aile Mahkemesi'nce uzaklaştırma kararı verilmiştir. Söz konusu kararın ihlali halinde ilk seferinde 3 günden 10 güne, ikinci seferinde ise 15 günden 30 güne kadar tazyik hapsi yaptırımı uygulanacaktır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız"

Av. Ahmet AVŞAR

Sevda Erginci'den gündemi sarsan Talat Bulut açıklaması! Şevval Sam...

talat bulut ece erken

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı