Ezgi Eyüboğlu kimdir? Ezgi Eyüboğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır?

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un baş rollerini paylaşacağı Yol Arkadaşım 2 adlı sinema projesinin oyuncu kadrosunda adı geçen isim Ezgi Eyüboğlu kimdir? Rol üstlendiği Ulan İstanbul dizi projesiyle başarılı bir performans gösteren Ezgi Eyüboğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, genç oyuncu hakkında bilinmeyenler!

Ezgi Eyüboğlu kimdir? Ezgi Eyüboğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Ezgi Eyüboğlu kimdir? Ezgi Eyüboğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 08.10.2018 16:06 GÜNCELLEME 08.10.2018 16:08

Oyunculuk alanındaki yeteneğiyle adından her dönemde söz ettiren genç ve güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un baş rol koltuğunda oturacağı Yol Arkadaşım 2 isimli sinema projesinin oyuncu kadrosunda kendini gösterecek. Peki, pek çok önemli dizi ve sinema projesinde oyunculuğunu başarılı bir şekilde sergileyen ve konservatuvar bölümünde eğitimini tamamlayan Ezgi Eyüboğlu kimdir? 12 Ekim 2018 tarihi itibariyle vizyondaki yerini alacak Yol Arkadaşım 2'de canlandıracağı Çilek karakteriyle yer alacak Ezgi Eyüboğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır? Ulan İstanbul, Muhteşem Yüzyıl, ve Adı Mutluluk yapımlarında üstlendiği rollerle tüm dikkatleri üzerinde toplayan; bu sayede çok geniş kitlelerin takdirini ve beğenisini kazanan Ezgi Eyüboğlu hakkında bilinmeyenler ve hayatı hakkında her şey...

Yol Arkadaşım 2 ne zaman vizyonda? Yol Arkadaşım 2 konusu - oyuncuları!

EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

Ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu, 15 Haziran 1988 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Yol Arkadaşım 2 oyuncu kadrosunda yer alacak Ezgi Eyüboğlu’nun annesi kimya öğretmeni, babası ise bankacıdır. Aslen Ankaralı olan Ezgi Eyüboğlu, üniversite eğitimini için sınavla kazanmış olduğu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarına girdi, fakat 2 yılın ardından Mimar Sinan Üniversite Devlet Konservatuvarına geçerek, burada klasik bale alanındaki eğitimini tamamlayarak mezun olmuştur. Ailenin tek çocuğu olan Ezgi Eyüboğlu, 2016 tarihinde tıpkı kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile dünya evine girmiştir. Pek çok ajans, kurum ve kuruluşlarda profesyonel hayata başlangıç yapan Ezgi Eyüboğlu, 2001 tarihinde düzenlenen Elite Model Look isimli güzellik derecesinde üçüncülük derecesi elde etmiştir.

EZGİ EYÜBOĞLU

Öte yandan 2003 tarihinde gerçekleştirilen Miss Turkey adlı güzellik yarışmasında ikinci olarak ödüllendirilen Ezgi Eyüboğlu, 2007 tarihinde çok çeşitli defile ve organizasyonlarda modellikte bulunmuştur. 2009 tarihinde Senin Uğruna adlı dizi projesiyle oyunculuk hayatına giriş yapan Ezgi Eyüboğlu 2012 tarihinde, Muhteşem Yüzyıl isimli büyük ses getiren dizi projesinde de Aybige Hatun rolünü üstlenerek dikkatleri üzerinde toplamıştır. 2014 tarihinde Ulan İstanbul ve 2015 tarihinde de Adı Mutluluk isimli dizileriyle oyunculuk projesini başarılı bir şekilde sergilemiştir.

EZGİ EYÜBOĞLU

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…