Gözaltına alınan Gaga Bulut kimdir? Tutuklanan Gaga Bulut'un hayatı...

Kullandığı ''Gaga Bulut'' lakabıyla tanınırlık kazanan Youtuber Bulut Aktuğ'un tutuklanarak gözaltına alındığının bilgisine ulaşıldı. Peki, yayınladığı sakıncalı videoya erişim engeli konulan Gaga Bulut kimdir? İzmir'de yaşayan sosyal medya fenomeni Gaga Bulut aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Gözaltına alınan Gaga Bulut kimdir? Tutuklanan Gaga Bulut'un hayatı...
Gözaltına alınan Gaga Bulut kimdir? Tutuklanan Gaga Bulut'un hayatı...
GİRİŞ 16.10.2018 10:13 GÜNCELLEME 16.10.2018 13:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gaga Bulut lakabıyla geniş bir kitle tarafından bilinen Youtuber Bulut Aktuğ'un, sosyal medya üzerinden yayınladığı video sakıncalı bulunarak tutuklandığı öğrenildi. En son yayınladığı video ile ağır eleştiri oklarının merkezi haline gelen Gaga Bulut, gözaltına alınarak hakkında soruşturma açıldığının bilgisine ulaşıldı. İzmir'de ikamet eden eden ve burada popüler video platformu olan Youtube videoları yükleyerek tanınırlık kazanan Gaga Bulut kimdir? En son yayınladığı videoya erişim engeli konulan ve genel ahlaka aykırı görüntüler sonrasında İzmir Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Gaga Bulut aslen nereli ve kaç yaşındadır?

GAGA BULUT KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

Güvenlik güçlerinin harekete geçerek İzmir’de düzenlediği operasyon sonrası yakalayarak tutuklayan Gaga Bulut 21 yaşındadır. Aslen Van'lı olduğu bilinen Gaga Bulut, sakıncalı ve genel ahlaka aykırı video yayınlaması nedeniyle İzmir Başsavcılığı’nın verdiği talimatla birlikte gözaltına alındı. Popüler video platformu Youtube’da 184 bini aşkın takipçiye sahip Gaga Bulut, ekipler tarafından İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü ve sevk edildiği adliyede Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandığı bilgisine ulaşıldı. Gaga Bulut lakabını kullanan fakat gerçek adı Bulut Aktuğ olan kişi, Youtube aracılığıyla çok farklı türde videolar hazırlayıp yükleyerek belirli dönemlerde trend videolar listesinde yerini almaktadır. Son olarak mahkemenin verdiği karar neticesinde Gaga Bulut'un paylaştığı videolara erişim engeli konuldu.

gaga bulut