Zahide Yetiş programına katılan Gülseren, apayrı bir görünüm kazandı!

Gülseren Hanım, Show TV ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş'le adlı programa katılarak, hormon bozukluğu sağlık problemi yaşaması nedeniyle yüz bölgesinde çıkan sakallardan dert yandı. Çaresiz durumda olduğunu ve zor bir süreç geçirdiğini aktaran Gülseren Hanım, Zahide Yetiş sayesinde bambaşka bir görünüm elde etti.

Zahide Yetiş programına katılan Gülseren, apayrı bir görünüm kazandı!
Zahide Yetiş programına katılan Gülseren, apayrı bir görünüm kazandı!
GİRİŞ 16.10.2018 15:30 GÜNCELLEME 16.10.2018 15:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Zahide Yetiş'le isimli programa katılan Gülseren Hanım, yaşadığı hormon bozukluğu sağlık probleminden ötürü yüz bölgesi oluşum gösteren sakallardan der yandı. Sunuculuğunu Zahide Yetiş'in üstlendiği programda, eşi Muhyittin ile birlikte katılan Gülseren, uyguladığı lazer tedavisinin bile sonuç vermediğini açıklayarak çaresiz durumda olduğunu ve son derece zorlu bir süreç geçirdiğini gerek stüdyo başındaki izleyicilerle gerekse ekran başındaki izleyicilerle paylaştı. Yaşadığı sorundan dolayı eşine karşı utanç duyan, insan içine çıkmaktan çekinen ve etrafındaki pek çok kişi tarafından dışlanan Gülseren Hanım, Zahide Yetiş sayesinde gerekli tüm tedavileri görerek bambaşka bir görünüm elde etti. İşte, Gülseren Hanım'ın başta Zahide Yetiş olmak üzere görenleri hayrete düşüren son hali...

Müge Anlı'nın programında ilginç dakikalar: Önce üzüntü sonra sevinç!

 

 

zahide yetiş gülseren

Eşi Muhyittin’in ailesinin de kendisine sahip çıkmadığını ve dışladığını ifade eden Gülseren Hanım yaşadığı sağlık problemi nedeniyle yüzünde meydana gelen sakalları saklayarak evlendiğini ve evliliğinin 5.gününde sakallarının belirginleşmesiyle eşi Muhyittin'in bu durumdan haberi olduğunu dile getirmişti. Zahide Yetiş'in sayesinde uygulanan tedaviyle birlikte lazerden de sonuç alarak yeni hali ile seyircilerin karşısına geçti.

Zahide Yetiş’le programına eşi Muhyittin ile beraber katılan Gülseren hanım, "Çevredekilerin tepkileri karşısında artık ölmeyi bile düşündüm. Bir tek bana eşim sahip çıktı. Allah eşimden razı olsun. O bana sahip çıkmasaydı, çok daha kötü durumda olurdum." şeklinde ifadelere yer vermişti.

Zahide Yetiş, Gülseren hanımın son halini görünce, "Gönlümüzde öyle bir yer edindin ki dünyanın en güzel kadınını getirseler senin kadar yüreğimize işlemez." Cümlelerini kullanarak duygularını en içten bir şekilde dile getirdi.

Zahide yetiş gülseren

YORUMLAR 1
  • Cevo 5 yıl önce Şikayet Et
    Sakallı ile sakalsız %100 farklı kişiler. Biri erkek biri kadın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı