Müge Anlı'nın programında bir ilk yaşandı: Önce üzüntü sonra sevinç...

ATV ekranlarında hafta içi her gün seyircisini farklı hadiselerle karşılayan Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programda ilginç dakikalar yaşadı. Sunuculuğunu Müge Anlı'nın üstlendiği programa katılan Süheyla, önce oğlunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, sonra ise hiç görmediği kızının bulunduğu öğrenmesiyle sevindi.

Müge Anlı'nın programında bir ilk yaşandı: Önce üzüntü sonra sevinç...
Müge Anlı'nın programında bir ilk yaşandı: Önce üzüntü sonra sevinç...
GİRİŞ 16.10.2018 15:31 GÜNCELLEME 16.10.2018 15:31

ATV'de 15 Ekim Pazartesi tarihinde ekrana taşınan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşandı. Sunuculuğunu başarılı çalışmalarıyla kamuoyunda adından söz ettiren Müge Anlı'nın üstlendiği programa kızı ile beraber katılım sağlayan Süheyla ismindeki kişi, ortalıklardan kaybolan Fatih adında henüz 12 yaşındaki oğlunu bulmak üzere başvurdu. Fakat gerçekleştirilen yayın esnasında acı haber stüdyoda duyurularak Süheyla'nın oğlu Fatih'in trafik kazasında vefat ettiği gerçeği aktarıldı. Sarsıcı haber sonrasında yüreği yaralı anne Süheyla olmak üzere izleyiciler gözyaşlarına hakim olamazken, tam da o sırada yepyeni bir gelişme daha paylaşıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir ilk yaşanarak, önce oğlunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Süheyla hanım, sonra ise hayatı boyunca hiç görmediği kızının bulunduğunun açıklanmasıyla birlikte sevindi. 

Zahide Yetiş programındaki Gülseren, bambaşka bir görünüme kavuştu...

 

 

Oğlunun vefat ettiğini öğrenen Süheyla büyük bir yıkım yaşarken, aradan kısa bir zaman geçmesinin ardından canlı yayına bağlanan bir telefonla sevinç yaşadı. Çocuklarını bulmasına ailesi mani olan Tülay Hanım kızının ve kızının eşi vasıtasıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak gerçeklere ulaştı. Annesi hakkında yanlış bilgiler edinen Tülin Hanım ilk etapta canlı yayına bağlanmayı reddetse de ilerleyen dakikalarda genç kadın yayına bağlanmayı onayladı. Süheyla Hanım'ı çocuklarından ayırdıkları için bunca zaman onlar olmadan yaşamak durumunda kalırken, Tülin Hanım'ı ise halası büyüttü.

müge anlı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk