Özel gizli numara bulma: Arayan kişinin kim olduğunu öğrenme sayfası...

Kimi durumlarda arzu etmediğiniz şekilde herhangi bir kişi yahut kurum/kuruluş tarafından özel numaradan (gizli numara) aranarak rahatsız edilebilirsiniz. Böyle tercih edilmeyen durumlara yönelik imdadınıza yetişecek çözüm önerilerini sunacak özel numara (gizli numara) nasıl bulunur? İşte, 2019 arayan kişinin kim olduğunu öğrenme sayfası...

Özel gizli numara bulma: Arayan kişinin kim olduğunu öğrenme sayfası...
Özel gizli numara bulma: Arayan kişinin kim olduğunu öğrenme sayfası...
GİRİŞ 02.08.2019 13:46 GÜNCELLEME 02.08.2019 13:47
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde teknolojik olanakların gelişim göstermesi ve ilerleme kat etmesiyle birlikte gündelik hayatta her durumda kullandığımız telefon numaralarımız herhangi bir kişi yahut kurum/kuruluşun eline geçebilmektedir.  Her ne kadar günümüzde sahip olduğumuz telefonlardan tüm işlemlerimizi kolay ve hızlı bir şekilde halledebilmemiz dolayısıyla hayat kurtaran bir özellik olsa da bunu kötü emelleri doğrultusunda kullanan ve sayıca bir hayli fazla kişi veya gruplar bulunmaktadır. Hal böyle olunca belirli dönemlerde kimliği belirsiz şahıslar tarafından özel numaradan (gizli numara) düzenli ya da seyrek sıklıkta aranarak kimi durumlarda canınıza sıkan bir şekilde rahatsız edebilirsiniz. Bu gibi durumlarda gizli numaradan (özel numara) arayan kişinin kim olduğuna yönelik detaylı sorgulama yürütülür ve gizli numaradan (özel numara) arayanı bulmak için kollar sıvanarak harekete geçilir. Peki, kamuoyu tarafından her dönemde ağırlıklı olarak araştırma konusu haline gelen özel numara (gizli numara) nasıl bulunur? İşte, arayan kişiyi öğrenmek ve numarası gözükmeyen kişilerden çağrı alınmasını engellemek için yapılması gerekenleri haberimizde sizin için oluşturduk.

ÖZEL NUMARA (GİZLİ NUMARA) NASIL BULUNUR? ARAYAN KİŞİYİ BULMAK İÇİN...

 

 

Gizli numaradan (özel numara) arayan kişi veya kurum/kuruluşun kim olduğunu bulmak için bunun nasıl öğrenileceği ve yapılması gerekenler hususunda ayrıntılı bir şekilde sorgulama gerçekleştiriliyor. Cep telefonlarımız üzerinden kullandığımız operatörler (Turkcell, Vodafone, Türk Telekom) biz müşterileriyle özel numaradan (gizli numara) arayan kişi yahut grupların kim olduğu konusunda bilgi paylaşmamaktadır. Ancak özel numaradan (gizli numara) arayan kişiyi bulmak için hukuksal yollara başvurarak aradığınız bilgiye ulaşma fırsatı elde edebilirsiniz. Bu sayede istediğiniz zamanda faydalanabileceğiniz bu hizmet sayesinde gizli numaradan kimin siz aradığı öğrenme olanağı sağlayabilirsiniz. Bu durumdan şikayetçi olarak savcılığa dilekçenizi teslim etmeniz halinde savcı arayanın kim olduğunun tespitini gerçekleştirecektir.

gizli numara

Sizi özel numaradan (gizli numara) düzenli aralıklarla arayan (her gün, saat başı, dakika başı) kişilere karşı da anında önleminizi alarak adliyelere gidin ve büyük sıklıkla rahatsız edildiğiniz için savcılığa suç duyurusunda bulunun. İşlemde bulunmanızın akabinde çok kısa zaman diliminde sizi gizli numaradan (özel numara) arayan kişinin kim ya da kimler olduğu saptanacak ve vakit kaybetmeden haklarında yasal işlem başlatılacaktır.

gizli numara

YORUMLAR 14
  • Hasret 4 yıl önce Şikayet Et
    118 80 arasak dogru mu
    Cevapla
  • Dilan 4 yıl önce Şikayet Et
    Biri beni özel numaradan aradı ben bu numarayı kimin kullandığını öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olun
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Rahatsız ediyor
    Cevapla
  • Hatice 5 yıl önce Şikayet Et
    Beni gizliden aradılar kimim olduğunu öğrenmek istiyorum nasıl öğrene bilirim
    Cevapla
  • arzu 4 yıl önce Şikayet Et
    Beni de arıyor gizli numarada nasıl ogrenebikirim
    Cevapla
  • ben mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Gizli den gelen numara kimin oldugunu nasıl buldun
    Cevapla
  • cemre selin 5 yıl önce Şikayet Et
    yaa arkadaslar ben 11 yasındayım ve tekneloıjıden anlamıyorum ben mesela baskasını arıyorum o kiside gizli numara cıkıyor ne yapmam gerekiyor
    Cevapla
  • prenses 3 yıl önce Şikayet Et
    bendede aynısı oluyor ve senle aynı yaştayım
    Cevapla
  • Sena 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilmiyorum
    Cevapla
  • enes patur 4 yıl önce Şikayet Et
    aradığın numaranın başına #31# koy
    Cevapla
  • buket 5 yıl önce Şikayet Et
    eger o kisiyi birkez ararsan karşi taraf mahkemeye verebilir mi
    Cevapla
  • yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet verebiliyormuş rahatsız edici veya kötü söz hakeret gibi kelimeleer de kulanirsa en dogal hak verebilir
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje