Kamuoyu tarafından sert tepki toplayan Murat Özdemir kimdir? Detaylar!

TV8'de ekran macerasını ses getiren gelişmelerle sürdüren Masterchef Türkiye adlı programın eski yarışmacısı Murat Özdemir kimdir? Masterchef Türkiye yarışmasında tanınırlık kazanan Murat Özdemir aslen nereli, kaç yaşında? Çarpıcı açıklamalarıyla gündeme oturan ve hayvana acımasızca eziyet eden Murat Özdemir'in hayatı!

Kamuoyu tarafından sert tepki toplayan Murat Özdemir kimdir? Detaylar!
Kamuoyu tarafından sert tepki toplayan Murat Özdemir kimdir? Detaylar!
GİRİŞ 22.12.2018 19:41 GÜNCELLEME 22.12.2018 19:42
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında renkli görüntülere sahne olan ve yankı uyandıran olaylarıyla adından söz ettiren programı Masterchef Türkiye adlı programında kendini gösteren eski yarışmacı Murat Özdemir, hayvana acımasızca eziyet ettiği videoyu sosyal platform aracılığıyla paylaşmasının ardından merak edilmeye ve sorgulanmaya başladı. Peki, TV8 ekranlarında yayın hayatına devam eden Yemekteyiz adlı yarışma programının ardından Masterchef Türkiye yarışmasında da performansını sergileyen Murat Özdemir kimdir? Papağana işkence etmesinin ardından kamuoyunun büyük tepkisini toplayan Murat Özdemir aslen nereli ve kaç yaşındadır? Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu tarafından kovulmasıyla gündemde uzunca bir dönem konuşulan isim ve şimdi de hayvana eziyet videosuyla gündemi kasıp kavuran Murat Özdemir'in hayatı...

TV8 Masterchef şampiyonu birincisi kim? Ödülü kazanan - elenen isim...

 

 

MURAT ÖZDEMİR KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef isimli programına katılan eski yarışmacı Murat Özdemir, 1973 tarihinde Bolu’da hayata gözlerini açmıştır. İlk kez TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz adlı programıyla tanınırlık kazanan ve Murat Özdemir, aşçı bir aileden gelmenin yanı sıra kendisi de aşçılık ile uğraşmaktadır. Masterchef yarışmasında kırmızı takımda yer alarak performansını sergilemiş Murat Özdemir’in hobileri arasında gezmek ve fitness sporu yer almaktadır. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı bulunan ve Ütopya yarışmasındaki Semih Öztürk’e benzetilen Murat Özdemir, gerek tutum ve davranışları gerekse açıklamalarıyla zaman zaman juri üyeleri ve takım arkadaşlarını kızdırarak gerginliğe sebebiyet vermektedir.

murat özdemir

YORUMLAR 26
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeterrrrrrrrrrr .
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin civisi cikmis diyenlere! .Zaten böyle sakatlar habere cikar. Bu ülkede milyonlarca kendi halinde temiz ve iyi insanlar var hamd olsun. Bir kasa elmayi bir cürük icin cöpe mit atalim?
    Cevapla
  • fuzuli 5 yıl önce Şikayet Et
    ula sapasaglam papagani ameliyat edecez diye öldürdüler. Kaş yaparken göz cikarmak bu olsa gerek
    Cevapla
  • ahmet eygi 5 yıl önce Şikayet Et
    muratın bu davrnışı beklenir 2 proglamdanda kovuldu papağana eziyet eti icin deli hastanesine yazıldı ve 27 gun orda kalıcağı belirlendi .
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    herkes yakında 20 dakkalığına meşhur olacak. yakından tümden kafalar tınlayacak, nedir bu tv ler bir an önce kontrol altına alınmalı. insanların birbirlerine hakaret ettiği canından bezdiren bu programları izleyenlerin de ruh halleri iyi olmasa gerek. yakında tümden kafayı yiyeceğiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler