Aslıhan Gürbüz iyileşti mi? Ufak Tefek Cinayetler projesine döndü mü?

Star TV ekranlarında Ufak Tefek Cinayetler isimli projede Merve Aksak karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz ameliyat oldu. Peki, rahatsızlığı nedeniyle Ufak Tefek Cinayetler dizi setinden uzak kalan ve bu nedenle rapor olarak operasyon geçiren Aslıhan Gürbüz'ün sağlık durumu nasıl? Sağlığı hakkında merak edilenler...

Aslıhan Gürbüz iyileşti mi? Ufak Tefek Cinayetler projesine döndü mü?
Aslıhan Gürbüz iyileşti mi? Ufak Tefek Cinayetler projesine döndü mü?
GİRİŞ 14.11.2018 09:15 GÜNCELLEME 14.11.2018 09:15

Star TV ekranlarında her salı akşamı yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler adlı yapımda Merve Aksak karakterini üstlenen Aslıhan Gürbüz'ün ameliyat olduğunun bilgisine ulaşıldı. Bel fıtığı hastalığıyla mücadele eden ve yaşadığı şiddetli ağrılara dayanamayarak operasyon geçiren başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz’ün sağlık durumu netliğe kavuştu. Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosunda bulunan Aslıhan Gürbüz, belirli bir süredir devam eden rahatsızlığı nedeniyle dizi setlerinden uzak kalarak evinde istirahat ediyordu ve bununla birlikte ağrıları nedeniyle fizik tedaviye gidiyordu.

Ufak Tefek Cinayetler 38.bölüm fragmanı: Oya, öfke nöbetine tutuluyor!

 

Ufak Tefek Cinayetler dizi projesinde canlandırdığı karakterle geniş çaplı izleyici kitlesinin tüm dikkatlerini üzerinde toplayan Aslıhan Gürbüz, Tedavi altında tutulduğu Acıbadem Hastanesi’nden bugün itibariyle taburcu olacak. Geçen sene de omuz bölgesinden rahatsızlanan, şimdi ise bel fıtığından ötürü hareketleri kısıtlanan Aslıhan Gürbüz, 2 haftalık rapor olarak diziye kısa bir ara verecek. Tüm bunların yanı sıra bel fıtığı ameliyatı olan Aslıhan Gürbüz’ün, diziye tekrardan dönüp dönmeyeceği konusu da büyük bir merak uyandırırken, sevilen oyuncunun doktor kontrolü ile birlikte Ufak Tefek Cinayetler dizi setine yeniden devam edebileceği de ileri sürülen söylemler arasında bulunmaktadır.

ufak tefek cinayetler

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak