Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, kaburgasında oluşan kırık nedeniyle İstanbul’da özel bir hastanede ameliyata alındı.

GİRİŞ 18.10.2018 22:17 GÜNCELLEME 19.10.2018 00:32
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Mehmet Ali Erbil, evinde banyoda düşerek yaralandı. Göğüs boşluğunda kan biriken Erbil, kaldırıldığı Maslak'taki özel hastanede ameliyat edildi. Ünlü şovmenin kaburgasında kırıklar olduğu belirtildi.

Servise alınan ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’in tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan Erbil’in abisi Mustafa Erbil ve kızları da hastaneye geldi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama, “Operasyon başarıyla sonuçlanmış ve hastamız yoğun bakımda takibe alınmıştır. Genel durumu şu an iyidir” denildi.

Akşam saatlerinde evinde düşerek kaburgasında kırık oluştuğu için hastaneye kaldırılarak ameliyata edilen ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla ilgili hastaneden yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, “18 Ekim 2018 Perşembe günü akşam saatlerinde düşme nedeni ile hastanemiz acil servisine kaldırılan ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil ameliyat edildi. Sanatçının durumu ile bilgi olarak: Hastamız Mehmet Ali Erbil evinde düşmesi sonrası, yapılan tetkiklerde kaburgalarında çoklu kırıklar ve sonucunda gelişen göğüs boşluğunda anama ve hava birikmesi tanıları ile acil operasyona alınmıştır. Operasyon başarıyla sonuçlanmış ve hastamız yoğun bakımda takibe alınmıştır. Genel durumu şu an iyidir” denildi.

YORUMLAR 16
  • barnahtan sonra 5 yıl önce Şikayet Et
    kalp krizi kaburga kırığı
    Cevapla
  • sesiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu da nimetten saymayın memleket için çivimi çakmiş.. İnancımıza kültürümüze hakaretten başka bişe görmedim gören varsa söylesin bende duyim
    Cevapla
  • önkonyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    kişi sevdikleri ile beraber olacak öteki dünyada. çok sevenide var maşallah.
    Cevapla
  • bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    haydi bakalım hesap vakti
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    acı patlıcanı kıragı çalmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor