Metin Şentürk, duygu yüklü hayat savaşını paylaştı: Her gece Allah'a...

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, Teve2'de ekranlara gelen 2.sayfa isimli magazin programına katılarak acıklı yaşam mücadelesini izleyicilere anlattı. Kendisine dair merak edilen soruları yanıtlandıran Metin Şentürk, Fatih'te bulunan bodrum kattaki bir evde doğduğunu ve yatılı okulda eğitim gördüğünün itirafında bulundu.

Metin Şentürk, duygu yüklü hayat savaşını paylaştı: Her gece Allah'a...
Metin Şentürk, duygu yüklü hayat savaşını paylaştı: Her gece Allah'a...
GİRİŞ 19.10.2018 21:23 GÜNCELLEME 19.10.2018 21:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Usta sanatçı Metin Şentürk, Teve2 kanalında ekrana taşınan 2.sayfa adlı magazin programının bu haftaki davetlisiydi. Programa katılan Metin Şentürk, yayın esnasında kendisine ve yaşamına ilişkin bilinmeyenleri açıklayarak yürekleri burktu. Merak edilen her soruya tüm içtenliğiyle yanıtlandıran Metin Şentürk acılı yaşam mücadelesini gözler önüne sererek, Fatih'te yer alan bodrum kattaki bir evde doğduğuna ve eğitimini de yatılı okulda aldığına, sanat hayatının ilk kez nasıl başladığına yönelik itirafta bulundu. Bununla birlikte Metin Şentürk konuk olduğu programda, yatılı okulda eğitim aldığı dönemlerde ise her gece kimseye muhtaç etmemesi için Allah'a dua ettiğinin açıklamasını gerçekleştirdi.

METİN ŞENTÜRK: ‘’ALLAH’IM BENİ KİMSEYE MUHTAÇ ETME!’’

 

 

Usta sanatçı Metin Şentürk, Teve2 ekranlarındaki 2.sayfa isimli programdaki sunucuların 'Sanat yolculuğunuz nasıl başladı?' sorusuna şu şekilde yanıtlandırdı: Hayatımın mimarı okuma yazma bilmeyen annem. Bende Fatih'te bodrum katında doğdum. 8 sene yatılı okulda okudum. Ranzada yatarken 'Allah'ım beni kimseye muhtaç etme' diye dua ederdim. Sonra konservatuar aşkı doğdu gittim onu okudum.Şimdi de onlarca aileye dokunan güzel şarkılar yapan biri oldum. Şu çizgiyi koruyarak arkasından anılar anlatılacak bir ömür tamamlamak istiyorum."

metin şentürk

YORUMLAR 3
  • garip 5 yıl önce Şikayet Et
    metin abim seni cok seviyoruz
    Cevapla
  • bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    şarkı türkü ilemi ardından güzel anılmak istiyorsun
    Cevapla
  • T.C. 5 yıl önce Şikayet Et
    Acıklı.kısım neresi pardon.gayette güzel adam inançlı biri halinden memnun da
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar