Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunda yeni gelişme! Resmen açıklandı...

Sevilen sunucu Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda kaza geçirip yaralanmasının akabinde acilen hastaneye sevk edilmişti. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan Mehmet Ali Erbil'in son dakika sağlık durumu netliğe kavuştu. Doktoru, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuna ilişkin kötü haberi verdi.

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunda yeni gelişme! Resmen açıklandı...
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunda yeni gelişme! Resmen açıklandı...
GİRİŞ 26.10.2018 19:34 GÜNCELLEME 26.10.2018 19:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Televizyon dünyasının yakından tanınan ismi Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda iken talihsiz bir kaza geçirip yaralanmasının sonucunda apar topar Maslak'ta yer alan bit hastaneye sevk edilmişti. Kaldırıldığı hastane yetkilileri tarafından kaburgasında kırıklar olduğu tespit edilen ve meydana gelen bu kırıkların ise akciğer zarına battığı saptanmıştı. Geçirdiği kazanın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil'in son dakika sağlık durumu kesinlik kazandı. Doktoru tarafından önümüzdeki günlerde ikinci bir operasyon geçireceği belirtilen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuna dair sevenlerini hayal kırıklığına uğratacak kötü haberi açıklayarak, ''Bu kez diğer dönemlerden daha ağır bir durumla karşı karşıyız'' şeklinde ifadelere yer verilmişti. Diğer taraftan Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil'de babasının sağlık durumu hakkında konuştu ve ‘’Babamın kendi hastalığı nüksettiği için durumu kritik, kendisi hala yoğun bakımda.’’ sözlerini kaydederek hastalığının ciddiyetini vurgulamıştı.

SON DAKİKA MEHMET ALİ ERBİL’İN SAĞLIK DURUMU! DOKTORU AÇIKLADI…

 

 

Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’in 16 yıl evvel oluşum gösteren ‘’kaçış sendromu’’ isimli hastalığının tedavisini sürdüren doktoru Jan Klod Kayuka, “Şu an için bir şey söyleyemiyoruz ,beklemedeyiz. Bunun kaburga kırıklarıyla alakası yok. 16 yıllık hastalığını tetikledi. Bu kez diğer dönemlerden daha ağır. Şimdilik bunları söyleyebilirim.” şeklinde ifadelere yer vermişti.

mehmet ali erbil

KIZI SEZİN ERBİL, BABASI MEHMET ALİ ERBİL’İN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA KONUŞTU!

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'a babası Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu hakkında konuşan Sezin Erbil; ‘’Babamın durumu kötü, lütfen herkes dua etsin. Düşmeye bağlı yapılacak ikinci ameliyatın şu anda çok önemi yok çünkü babamın kendi hastalığı 'kaçış' sendromu nüksetti. Doktorlar tedavisi için uğraşıyor. Biz de çaresizce bekliyoruz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.’’ cümlelerini kaydederek duygu ve düşüncelerini paylaşmıştı.

MEHMET ALİ ERBİL’DEN SON DAKİKA İYİ HABER GELDİ!

Birkaç gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan Mehmet Ali Erbil'in durumu iyiye gidiyor. Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’in tedaviye yanıt vermesi sayesinde doktorların Erbil'i bugün uyandırma kararı aldığının bilgisine ulaşıldı.Tüm bunların yanı sıra doktorlar Mehmet Ali Erbil’i uyandırarak genel durumunu gözleyecek. Fakat ünlü sanatçının bir süre daha yoğun bakımda kalacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

mehmet ali erbil

 

YORUMLAR 4
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    merhaba duyunca çok ama çok üzüldüm çok ama çok geçmişler olsun acil şifalar dilerim saygılarımla...
    Cevapla
  • Julide Duman 5 yıl önce Şikayet Et
    Acil sifalar Boyle gitmek olmaz
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin geçmiş olsun
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı olsun. En kısa zamanda tekrar sağlıklı günlere kavuştursun. Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!