Nihat Doğan'dan Tatlıses'e: Sinek gibi ezerim

Yeni albümünü hazırlayan Nihat Doğan, İbrahim Tatlıses'e ağır sözler söyledi. Doğan, 'Ben bu tür savaşlara antremanlıyım. 10 senedir bu cephede savaşıyorum ben. Nihat Doğan sakal gibidir. Kestikçe daha gür çıkar' dedi.

Nihat Doğan'dan Tatlıses'e: Sinek gibi ezerim
Nihat Doğan'dan Tatlıses'e: Sinek gibi ezerim
GİRİŞ 17.10.2007 17:12 GÜNCELLEME 17.10.2007 17:12
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bir televizyon programına katılan ve 4,5 aydır ekranlardan uzak olan Doğan, stüdyoda yatıp kalktığını, bütün üzüntü ve sıkıntılarını yaşadığı albüme yansıttığını anlattı. Doğan, bir süre önce İbrahim Tatlıses’in İbo Show programında kendisine yönelik eleştirileri için de ağır sözler söyledi

Doğan, 'Ben bu tür savaşlara antremanlıyım. 10 senedir bu cephede savaşıyorum ben. Nihat Doğan sakal gibidir. Kestikçe daha gür çıkar' dedi.

İbrahim Tatlıses’in '’Ne oldu İbrahim ağbiydik, şimdi İbrahim mi olduk' sözleine sinirlenen Nihat Doğan, 'Sen bunu kimden duydun? Bunu sana kim söyledi. Beni arayıp sorabilirdi. Kimse bana canlı yayında 70 milyonun önünde gerizekalı, ruhsuz diyemez. Senin ruhun benim ruhumun önüne gelecekse, diz çöker tövbe ister' dedi.

Son derece sinirli ve gergin tavırlar sergileyen Nihat Doğan, büyük bir aşiretin çocuğu olduğunu ve 200 bin tane akrabası olduğunu ileri sürerek 'Size yemin ederim, karşımda bunları sinek gibi ezmezsem namerdim' ifadesini kullandı.

Bu arada bir süredir ikili arasında süren tartışmanın nedeninin İbrahim Tatlıses’in korumasının Nihat Doğan’ı aramasıyla başladığı öne sürüldü. Doğan, konuşmanın içeriğini anlatmadı. Nihat Doğan, 5 gün önce gerçekleşen bu konuşma için 'Ben böyle ufak şeylere pabuç bırakmam. Haklı olduğum davada sonuna kadar giderim. Bedeli ne olursa olsun' açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 14
  • sevecen karasendag 16 yıl önce Şikayet Et
    . Dinsizin hakkından İmansız gelir yetkilileri göreve davet ediyorum suç unsuru söylevler ve nifak tohumu saçan ayrılıkçı kışkırtmalar var.
    Cevapla
  • mehmet adyın 16 yıl önce Şikayet Et
    atma ziya. 200 bin akrabası varmış sabah sabah bukadar güldürülmez ki insan :)
    Cevapla
  • Mirza Budarnayev 16 yıl önce Şikayet Et
    vatandaşa bulaşmasınlar da... yesinler birbirlerini
    Cevapla
  • fatih dogangunes 16 yıl önce Şikayet Et
    memleketin sanatcikcikciklari ))). yaw siz kimsinizde atip tutuyonuz ayip bisey ya, yok iboymus yok nihat doganmis vsvsv ne bu ya, hele su ibo varya bunun kadar para delisi adam yoktur bu kadar malin icinde hala uce bese tenazul eden adam yasin gelmis 60 a otur asa artik ya o kadar gorgusuz olma, ha bu arada nihat a catma dogru diyor asireti seni yer bitirir dikkat et, ,,
    Cevapla
  • vedat doğan 16 yıl önce Şikayet Et
    3. şahıslara duyurulur;. Bu nihat doğan denen adamla soyadı benzerliği dışında hiç bir yakınlığım yoktur; ilanen tebliğ olunur ammman ha!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
CHP yandaşının ‘anket’ yalanı elinde patladı! Anket şirketinden Saymaz’a cevap gecikmedi!