Çocuklar Duymasın'da İrem rolünü üstlenen Deniz Gök kimdir? Değişimi...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın yapımında İrem rolünü üstlenen Deniz Gök, verdiği kiloların ardından bambaşka bir görünüme kavuştu. Peki, Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosunda yer alan ve dört ayda yirmi kilo veren Deniz Gök kimdir, nereli ve kaç yaşında? ? İşte, Deniz Gök'ün konuşulan yeni ve son hali!

Çocuklar Duymasın'da İrem rolünü üstlenen Deniz Gök kimdir? Değişimi...
Çocuklar Duymasın'da İrem rolünü üstlenen Deniz Gök kimdir? Değişimi...
GİRİŞ 06.11.2018 11:47 GÜNCELLEME 06.11.2018 11:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında uzun bir dönem boyunca yayın serüvenindeki vazgeçilmez yerini alan Çocuklar Duymasın adlı aile dizisi projesinde, İrem karakterini canlandıran Deniz Gök, verdiği kiloların akabinde farklı bir görüntü elde ederek gündemin konuşulan ve merak edilen isimleri arasına yerleşti. Peki, Kanal D ekranlarında her hafta sürprizlerle dolu bölümleriyle ekrana taşınan Çocuklar Duymasın yapımında İrem rolünü üstelenerek oyunculuk yeteneğini başarılı bir şekilde sergileyen Deniz Gök kimdir? Prosfesyonel destek görerek gerçekleştirdiği diyet programı sonucunda dört ayda yirmi kilo vererek görenlerin tanımakta güçlük çektiği Deniz Gök aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, ünlü oyuncunun sağlıklı diyet programına spor alışkanlığını da kazandırmasıyla birlikte şaşkınlık etkisi meydana getiren yeni ve son hali, hakkında bilinmeyen ayrıntılar...

ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN İREM'İ DENİZ GÖK KİMDİR? ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Kanal D ekranlarında yediden yetmişe geniş bir seyirci yelpazesine sahip Çocuklar Duymasın isimli dizi projesinde İrem rolünü üstlenen Deniz Gök, 1992 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nden tamamlayarak mezun olmuştur. Lisans eğitiminin akabinde, Birol Güven'in kuruculuğunu üstlendiği MinT Motion Pictures dizi ve sinema yapım şirketinde senaryo asistanı unvanıyla görevini icra etmiştir. Son olarak oyuncu kadrosunda Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı gibi isimlerin yer aldığı Çocuklar Duymasın yapımı ile ilk kez kamera karşısına geçerek ve İrem rolünü canlandırarak oyunculuk tecrübesi yaşamıştır.

 

 

çocuklar duymasın deniz gök kimdir

YORUMLAR 2
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizene yahu
    Cevapla
  • Neme lazım 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizene diyorsun ama tıklayıp haberi okuyorsun okumam yan cebime koy
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor